Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου εν κινήσει.


Σειρά επαφών στην Αθήνα

Σειρά επαφών στην Αθήνα

Σειρά επαφών πραγματοποίησε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην Αθήνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Μουλά.
Στην έδρα των Τουριστικών Ακινήτων Α.Ε., έγινε συνάντηση με τη Διευθύντρια Προγραμματισμού κυρία Σοφία Φαλτσέτα, με θέμα τη...
χρήση χώρων και τους χρόνους διάθεσης εγκαταστάσεων, για τις προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης, η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. επισκέφθηκε και το γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ακινήτων κύριο Δημήτριο Λάμπρου, για την οριστικοποίηση των συμφωνηθέντων, μέσα σε άριστο κλίμα. Ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Κλόντζας τόνισε τον τεράστιο αγώνα που διεξάγει το παρόν Δ.Σ., εξαιτίας κυρίως των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την ποδοσφαιρική μας ομάδα, ζητώντας τη δίκαιη και αντικειμενική αντιμετώπιση προς το σωματείο, από τα Τουριστικά Ακίνητα.
Ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, τις επενδύσεις της Π.Α.Ε. στο συγκρότημα του Πανθεσσαλικού, που συντήρησαν και αναβάθμισαν το Στάδιο, εκφράζοντας τη λύπη του για την αναγκαστική λύση μιας ωφέλιμης συμφωνίας και για τις δύο πλευρές. Ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου, κ. Νίκος Τσεκούρας, περιέγραψε τις ανάγκες και τις άμεσες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στα τμήματα υποδομών και για τους υψηλούς στόχους του συλλόγου, που προκύπτουν από την ιστορική διαδρομή, τη λαοφιλία και τις απαιτήσεις των φιλάθλων και των οπαδών του. Αμέσως μετά, η αντιπροσωπεία μετέβη στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για να ενημερώσει μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, για τη σύνθεση του νέου Συμβουλίου, καθώς και της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.
Ο κ. Ζάκος Σαχίνης, με την ιδιότητα του Γενικού Εφόρου, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για τις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού καθώς και για τον προγραμματισμό στα τμήματα ανδρών και γυναικών. Από την πλευρά της Ε.Ο.Κ., εκφράστηκε η ικανοποίηση για τις ενέργειες του Ολυμπιακού, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο το άθλημα στην περιφέρεια. Ανάλογες παραστάσεις και επαφές θα συνεχιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να καλλιεργηθεί μια τακτική επικοινωνία του Α.Σ. με τα κέντρα αποφάσεων, να αναβαθμιστεί ο ρόλος του συλλόγου στις Ομοσπονδίες και να έχει την αρμόζουσα και υπολογίσιμη εκπροσώπηση στα θεσμικά αθλητικά όργανα στην Περιφέρεια και στην Αθήνα.'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου