Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

To ΕΣΡ έκανε τα μούτρα κρέας του Τηλε-Τσαρλατάνου Φικιώρη!

Τιμώρησε μικρό Κανάλι για παραπλάνηση, αλλά επιτρέπει στον ίδιο (το τάχα μου Οζονοθεραπευτή-πλασιέ Βιταμινών) να συνεχίζει να εξαπατά τους Τηλεθεατές σε άλλους Σταθμούς...

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ για την προβολή της διαφήμισης με την «οζονοθεραπεία», την οποία το ΕΣΡ θεώρησε παράνομη, αφού...
για κάποιο !!! χρονικό διάστημα (ντρέπονται να πόυν χρόνια ολόκληρα)  προέβαλε την εν λόγω διαδικασία, παραπλανητικά ως φαρμακευτική. Το adena-gr σας προειδοποίησε (κλίκ)

Επίσης η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε δύο πρόστιμα στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna ένα ύψους 15.000 ευρώ και ένα ύψους 30.000 ευρώ, στην πρώτη περίπτωση για συμμετοχή ανηλίκου στο τηλεοπτικό παιχνίδι Play & Win και στη δεύτερη περίπτωση για εκμετάλλευση δεισιδαιμονιών και προλήψεων σε εκπομπή τηλεπώλησης.
Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για υπέρβαση ορίου διαφημίσεων στις 15/9/2011 κατά 26 λεπτά έναντι 12 λεπτών που προβλέπεται από το νόμο.

Επίσης πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκη TV για το τηλεπαιχνίδι Night Quiz, ενώ για το ίδιο πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται και από τον τηλεοπτικό σταθμό West Channel νομού Κοζάνης επιβλήθηκε η κύρωση των 50.000 ευρώ.
Στην τελευταία περίπτωση αξίζει να επισημανθεί ότι η κύρωση επιβλήθηκε για πολλαπλές παραβάσεις, ενώ για τη μετάδοσή της εν λόγω εκπομπής της 2ας/3/2011 επιβλήθηκε στο κανάλι η οριστική διακοπή μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου