Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μνημόσυνο και στεφάνι για τους πεσόντες στα Ίμια


Τριτη 31 Ιανουαρίου 2012 στις 5 το απόγευμα.
Αλλη μια χρονια περασε συμπληρώνοντας ετσι 16 ολοκληρα χρονια απο εκεινη την νυχτα που κανενας Ελληνας δεν θελει να θυμαται. Το αιμα των τριων παλικαριών που σκοτώθηκαν...
υπερασπιζοντας το πατριο εδαφος ζητα δικαιωση. Μια δικαιωση που δυστυχως η πολιτεια που διαμορφώνουμε με την δικη μας ψηφο αρνειται να δωσει. Τους αρνείται ομως και τον... ελαχιστο φορο τιμης που αρμοζει στον καθε στρατιωτη που πεφτει στο καθηκον. Ενα μνημόσυνο κι ενα στεφανι ετσι ωστε να τους θυμομαστε οι παλαιότεροι, αλλα και να τους μαθαίνουν οι νεοτεροι.

Σας καλουμε λοιπον την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 το απόγευμα στην πλατεια δημαρχείου να δωσετε το παρόν σε μια σεμνη τελετη που οργανωνεται απο ανεξάρτητη κινηση πολιτων του νησιού μας σε συνεργασια με τον σύλλογο Απόστρατων αξιωματικών και που σκοπο εχει να τιμησει τους πεσόντες, αλλα και να υπενθυμίσει ο,τι οι Ελληνες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και παρα το γενικο τοπιο της αποσύνθεσης εχουν ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Την Τρίτη λοιπόν με μια Ελληνικη σημαία ΟΛΟΙ στην πλατεία δημαρχειου στην ΡΟΔΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου