Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υπόδειγμα αποτελεσματικότητας η αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Ο φόβος και ο τρόμος των παρανόμων έχει γίνει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, αφού, παρά την έλλειψη προσωπικού και ...βενζίνης στα περιπολικά, έχει επιδείξει τεράστιες επιτυχίες μέσα στο 2011-2012. Ο Γ.Α.Δ Αθηναγόρας Παζαρλής, από τους ικανότερους αξιωματικούς που έχει αυτή τη στιγμή το σώμα, εξαιρετικά μεθοδικός, εργατικός και κυρίως..
"μπαρουτοκαπνισμένος", "έβγαλε" δεκάδες σοβαρές υποθέσεις, στον τομέα του οργανωμένου εγκλήματος. Δεν είναι μόνο... η υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες (για την οποία έλαβαν τα συγχαρητήρια του πολιτικού προϊσταμένου τους), αλλά και 27μελής σπείρα σκληρών Γεωργιανών κακοποιών που εξαρθώθηκε κι άλλες πολλές, δύσκολες υποθέσεις. Ο Α.Παζαρλής, προερχόμενος από την ασφάλεια, διαδέχθηκε τον επίσης ικανότατο Δ.Παπαδόπουλο.
Αυτά είναι τα ευχάριστα. 
Τα δυσάρεστα είναι ότι αυξάνεται γεωμετρικά ο αριθμός των ατόμων που προβαίνουν σε αδικοπραξίες, κυρίως λόγω της αλλοίωσης του κοινωνικού ιστού και της οικονομικής κρίσης.
Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση της πρόσφατης υπόθεσης των 4 εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης:

1 σχόλιο:

  1. μήπως εξαρθρώθηκε η μικρομεσαία τάξη τοκογλύφων και προστατών του δημοσίου συμφέροντος, για να δράσει ανενόχλητη η τάξη των μεγαλοτοκογλύφων και του International Real Estate που έχει βάλει στο μάτι τα ακίνητα του απελπισμένου κοσμάκη που δεν έχει να πληρώσει δάνεια - "έκτακτες εισφορές" νεοελληνιστί χαράτσια και του τα βγάζουν στο σφυρί όσο όσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή