Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Ήμασταν νοικοκυραίοι και μας κάνατε γύφτους" (βίντεο)


Με το ρατσιστικό αυτό σύνθημα απάντησαν ιδοκτήτες ακινήτων στις μπούρδες του αν.υπουργού Οικονομικών.  Σύνθημα απολύτως λανθασμένο, αφού οι "γύφτοι" έχουν τα καλύτερα σπίτια! Θα ήταν πιό σωστό αν του ΄λεγαν ""Ήμασταν νοικοκυραίοι και μας κάνατε Έλληνες". Γιατί με λίγο σοσιαλισμό ακόμη, η λέξη Έλληνας, θα χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να περιγράφει τον ξεφτίλα.
Αποδοκιμάστηκε έντονα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου κατά την ομιλία του, το Σάββατο, στο 29ο πανελλήνιο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ. (Δείτε το βίντεο) Ειδικότερα,..
οι παριστάμενοι στο συνέδρο αποδοκίμασαν τον κ. Οικονόμου, όταν υποστήριξε ότι το τέλος ακινήτων επιβλήθηκε επειδή το κράτος δεν μπόρεσε να εισπράξει τον φόρο ακίνητης περιουσίας του 2010. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών, είπε χαρακτηριστικά, ότι υπάρχει υπεύθυνος και είναι γνωστό ποιος φταίει για την αδυναμία είσπραξης του φόρου ακίνητης περιουσίας του 2010 και εν μέρει του 2009. Τότε πλήθος κόσμου άρχισε να τον αποδοκιμάζει και να ζητά να οδηγηθούν στη φυλακή όσοι έφταιξαν. Ο κ. Οικονόμου, ακόμη, χαρακτήρισε απολύτως παράλογο το αίτημα της τρόικας για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, τονίζοντας: "Είναι ένα μέτρο που δεν έχει την υποστήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά έχω και την αίσθηση ότι προτάθηκε χλιαρά από την τρόικα". Επίσης, κάνοντας λόγο για τις 40 φορολογικές επιβαρύνσεις που υφίστανται οι ιδιοκτήτες ακινήτων, υπογράμμισε ότι: "πρόκειται για μία λίστα παραλογισμών και σ' αυτήν οδήγησαν οι αστοχίες πολλών δεκαετιών" και συπλήρωσε ότι πρέπει να καταργηθούν οι υπέρμετρες επιβαρύνσεις, αλλά με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα. (http://directnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου