Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΖΗΤΟΥΝ...ΠΗΔΗΜΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ!


 
Αυτό που υφίσταται η χώρα μας είναι πρωτοφανές! Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ο εξευτελισμός που δέχεται η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μοναδικός στην παγκόσμια ιστορία.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση της ...αλληλεγγύης και της ισότητας των κρατών, ζητεί διά της τρόϊκας, πρώτα να πηδήξει την Ελλάδα και μετά να την κουρέψει!!!
Ναι, ακριβώς έτσι. Οι... τροϊκανοί κρατούν ανά χείρας την ντιρεκτίβα της Μέρκελ που λέει ότι  για να λάβουμε τη νέα δανειοδότηση και το κούρεμα του PSΙ πρέπει πρώτα να δεχτούμε το κόψιμο του 13ου - 14ου μισθού και τη διαμόρφωση του κατώτατου μισθού στα 400 το πολύ 500 ευρώ!!! Σε επίπεδα Ρουμανίας-Βουλγαρίας δηλαδή (προς το παρόν, γιατί εάν το δεχτούμε, έπεται τραγικότερη συνέχεια).
Είναι το πήδημα το οποίο ζητούν από τη χώρα μας οι τροϊκανοί. Φέρονται δηλαδή στην Ελλάδα σαν να είναι μια ξιπασμένη πουτάνα από την οποία ζητούν να ξαπλώσει στο κρεβάτι για να την πηδήξουν ομαδικώς οι τροϊκανοί!!!
Και τα δικά μας τα πολιτικά λαμόγια, οι ξεφτιλισμένοι δοσίλογοι, ετοιμάζονται για μια ακόμη φορά να κραυγάσουν: Ναι, ελάτε πηδήξτε μας ομαδικώς!!!
Αντί να γυρίσουν έστω και την έσχατη ώρα της μοναδικής για την Ελλάδα ταπείνωσης, να ...ψελλίσουν  "όχι", είναι πρόθυμοι να υποταχθούν!
Θα θυμίσουν δηλαδή την πουτάνα που κάνει την δύσκολη αλλά στο τέλος υφίσταται τα  ειδεχθέστερα σεξουαλικά όργια!
Τουλάχιστον στην ξιπασμένη πουτάνα πετούν δυο φράγκα που τα δίνει στον...νταβατζή της και μετά αυτή, τρώει ένα ξεροκόμματο! Εδώ, και θα μας πηδήξουν οι τροϊκανοί (οι...αλληλέγγυοι) και στο τέλος θα τους χρωστάμε έως τετάρτης γενεάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου