Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο γραμμικός κώδικας του Αναγνωστάκη!

 Ήθελαν να γίνουν δάσκαλοι , αλλά κατάφεραν να γίνουν αστυνομικοί,   και τώρα  δέρνουν κόσμο!!! 
ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ
Ώρες ώρες το δίδυμο του MEGA Σαββατοκύριακου είναι για κλωτσιές.  Ειδικά ο Αναγνωστάκης  που και έχει καβαλήσει το καλάμι  και  δείχνει  να  καμαρώνει για την  άγνοια του  σε ....θέματα. Η δε υποκριτική του "αγωνία" αν οι νέες (προαιρετικές) κάρτες που θα...
μας διευκολύνουν με τις αποδείξεις θα έχουν "γραμμικό κώδικα", ήταν για γέλια. Δυστυχώς η έλλειψη σοβαρότητας συνεχίζεται κι όταν αναφέρεται σε κοινωνικές ομάδες. "Υπάρχουν άτομα που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι, αλλά επειδή δεν μπορούσαν, πήγαν κι έγιναν αστυνομικοί και δέρνουν το κόσμο" έλεγε με απίστευτη σοβαροφάνεια.
Μερικοί μάλλον χρειάζονται βούρδουλα για να έρθουν στα ίσια...

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οί δύο είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπολοίπων ασυνείδητων προπαγανδιστών του Μπόμπολα…. Ντροπή τους πού θέλουν να αυτοαποκαλούνται και δημοσιογράφοι. Αυτοί δεν είναι ικανοί να καλύπσουν ούτε την προπαγάνδα να κάνουν φανερώνονται αμέσως …. Εκείνος ο Χασαπόπουλος δεν αντέχεται με τίποτε!!! Έτσι και του πει κάποιος κάτι για το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα!!! Όσο για τον άλλο….. δεν ξέρω ρε παιδί μου…. αλλά …αυτά τα γυαλιά που φοράει… κάτι μου λένε για την ψυχοσύνθεσή του… Πολύ complex ο τύπος, πολύ προβληματικός !!! Πραγματικά πρέπει να πιστεύει στο μυαλουδάκι του ότι είναι ένας ζωντανός θρύλος της δημοσιογραφίας!!!!!!!!!!!!!
    Γέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή