Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η εξαπάτηση της "LARA"Wash Ball" συνεχίζεται με τις πλάτες του Κράτους...

και την φάτσα της Βίκυς Χατζηβασιλείου...
Εδώ και 1,5 μήνα η Γ.Γραμματεία του Καταναλωτή  ανακοίνωσε ότι (παρ όλο που γνωρίζει ότι η μαγική  μπάλα πλυσίματος χωρίς απορρυπαντικό είναι ΑΠΑΤΗ), είχε αναθέσει σε επιστημονικούς φορείς  να διερευνήσουν την "κομπίνα" το προϊόν της οποίας διαφημίζεται καταιγιστικά στη τηλεόραση.
Αιχμή της καμπάνιας-παραπληροφόρησης είναι μέχρι σήμερα η γνωστή τηλεπερσόνα Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δηλώνει στο πολύλεπτο σποτ (εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου, αφού είναι απόφοιτος Νομικής) ότι στην ερώτηση τάχα μου των "οπαδών" της αν έχει δοκιμάσει η ίδια το προϊόν, απαντά  ΝΑΙ, και μάλιστα έμεινε έκπληκτη από το αποτέλεσμα!
Δεν ...
ξέρουμε πόσα χρόνια χρειάζονται οι Κρατικοί επιστήμονες να αποφανθούν κάτι που οι συνάδελφοί τους στο εξωτερικό διαπίστωσαν ΕΔΩ  και ΧΡΟΝΙΑ. Ούτε μπορούμε να καταδείξουμε ποιοι πολιτικοί προστατεύουν τον επιχειρηματία -τέως Οζονοθεραπευτή , που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα με άχρηστα και επικίνδυνα TV Junks.
Όταν όμως τελικά  στη Ελλάδα  ξυπνήσει επιτέλους η Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή , και δεν απαιτήσει τη επιστροφή των χρημάτων στα θύματα που αγόρασαν της μαγική μπάλα πλυσίματος, θα επιδιώξουμε  την ποινική δίωξη της tele- κυρίας του pira paketo, που εγγυήθηκε την αποτελεσματικότητα της Lara Wash Ball.
Όμως για να αποδείξουμε την κοροιδία ΑΠΛΑ δείτε στη δεξιά φωτό (από σημερινή διαφήμιση) όπου το μαγικό προϊόν από 39 ευρώ μας το χαρίζουν τώρα μόνον για  9!
Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται α)ο ΦΠΑ (μείον 2 ευρώ)
β) Το στικ εξαφάνισης Λεκέδων (αξίας 12 ευρώ)
γ) Τα έξοδα αποστολής  (μείον 5 ευρώ) ΣΥΝΟΛΟ 17 ευρώ (δώρα)
 Μείον 9,99 η μπάλα , η πραγματική αξία του προϊόντος είναι  = ΜΕΙΟΝ 7 ευρώ .
Είπαμε είναι μαγικό!
Μπράβο Βίκυ...

5 σχόλια:

  1. Το προϊόν είναι επικίνδυνο. Σας παρακαλώ μην κάνετε χρήση. Η μητέρα μου έχει ένα πλυντήριο εδώ και 5 χρόνια και μετά από 2-3 χρήσεις της ''μπάλας'' κάηκε ο εγκέφαλος. Μπορεί να είναι μία σύμπτωση ή τυχαίο γεγονός....αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προϊόν είναι επικίνδυνο. Η μητέρα μου μετά από χρήση 2-3 φορές της ''μπάλας'' χάλασε το πλυντήριο της επειδή κάηκε ο εγκέφαλος. Το πλυντήριο λειτουργούσε κανονικά εδώ και 5 χρόνια.... μπορεί να είναι σύμπτωση.... μπορεί να είναι τυχαίο. Άπλα οι πιθανότητες είναι λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΠΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ.Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ .ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΑΡΕΠΗΠΤΟΝΤΩΣΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ .....ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ. ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΛΕΡΩΜΕΝΑ!!!!ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε ένα θέμα με τις συσκευές που και καλά διώχνουν τα έντομα και τα τρωκτικά γιατί σύμφωνα με έρευνες @@ διώχνουν.. π.χ. http://www.sciencedaily.com/releases/2007/04/070417194230.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή