Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Τι σχέση έχουν αυτά τα δένδρα με τους Αρχι-μηχανο-τέκτονες του Βόλου?

Μέχρι να βρω που έχουν καταχωνιάσει - δημοσιεύσει την κλινική έρευνα οι επιστήμονες της Β'Προπαιδευτικής Παθολογικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (σύμφωνα με την οποία τρώγοντας μέσα σε 1-2 βδομάδες ΜΙΝΕΡΒΑ Benecol μειώνεται η χοληστερίνη 15%, κι αν συνεχίζεται να την τρώτε lifetime, θα διατηρηθεί για όλη σας την ζωή, στα νέα χαμηλά επίπεδα), σκέφθηκα να βάλω ένα κουϊζάκι.
Τι σχέση (ονομαστική) έχουν τα 3μετρα δένδρα των φωτογραφιών, με τους Αρχι-μηχανο-τέκτονες του Βόλου (κι όχι μόνον), που είναι υπεύθυνοι για την έγκριση και τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων στα μπαλκόνια της επόμενης ανάρτησης?
P.s.
Μέχρι στιγμής η κλινική έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τα "θαύματα" του Benecol, δεν έχει εντοπισθεί ούτε στο "Pub Med" (όπως θα΄πρεπε, αν έχει δημοσιευθεί σε έγκριτο ιατρικό περιοδικό), ούτε στο βιβλίο "UpToDate"(ξέρουν οι γιατροί), ούτε στο Cochrane Collaboration, ούτε στην Google, ούτε στην Ιστοσελίδα της ΜΙΝΕΡΒΑbenecol.gr. O διατροφολόγος , και όχι γιατρός που έχω βαρεθεί να τον βλέπω και να τον ακούω να την διαφημίζει στα κανάλια, μήπως μπορεί να μας βοηθήσει να την ανακαλύψουμε (αν έχει ολοκληρωθεί η υφίσταται)?
I'll really appreciate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου