Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Απάντηση στους φανατικούς υποστηρικτές του Λάκη...

...που ενοχλήθηκαν γιατί τόλμησα να κάνω κριτική στο Μέγα Κριτή.
Όταν κινδυνέψουν να ψηθούν ζωντανοί, η να τσαλαπατηθούν από τον πανικό που προκαλεί μια πυρκαγιά σε "χώρο συνάθροισης κοινού", θα δουν τα πράγματα διαφορετικά.
Όταν θα προσπαθούν να αναπνεύσουν μέσα στο καπνό από τα καιγόμενα πλαστικά στο σκοτάδι, γιατί ο εφεδρικός φωτισμός είναι ανύπαρκτος, θα με θυμηθούν.
Όταν θα ψάχνουν μάταια να βρουν την έξοδο κινδύνου, γιατί είναι μπλοκαρισμένη από βαριά αντικείμενα, η ζάλη του ποτού δεν πρόκειται να τους δώσει κουράγιο.
Όταν θα βλέπουν την φωτιά να τους πλησιάζει , και ο πυροσβεστήρας να είναι άδειος, και η Πυροσβεστική να έχει κολλήσει μερικά τετράγωνα πιο κάτω (λόγω διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων ) θα καταλάβουν ότι και οι "Κριτές Κρίνονται".
Πάρτε ένα παράδειγμα υπευθυνότητας έξω από γνωστό κατάστημα της Ερμού, όπου ο γυμνος ηλεκτροφόρος πίνακας προστατεύεται με λωρίδες κολλητικής ταινίας και ταμπελίτσα που γράφει Κίνδυνος Θάνατος.
Και όλα τα ανωτέρω, όσοι βρεθείτε το βράδυ σε δημόσια κτίρια για τα εκλογικά σας καθήκοντα (καταμέτρησης), ρίξτε μια ματιά στα Μέσα Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας, και θα με θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου