Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απίστευτες μειώσεις τιμών στο LIDL. Μειον 0,5% Φθηνότερα!!!

Τα 10 χρόνια εμπιστοσύνης, με τους εν Ελλάδι καταναλωτές γιορτάζει η Γερμανική αλυσίδα. Ο Σκοπελίτης διαδίδει αυτές τις καταπληκτικές-απίστευτες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (γιατί μερικοί νομίζουν ότι έχω εμμονή με την εταιρία), για να τις εκμεταλλευτούν οι αναγνώστες των Blogs. Πάρτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε τι κερδίζετε.
Στην αρχή των διαδρόμων βλέπετε Έντονες κόκκινες Πινακίδες με προσφορά τα μανιτάρια π.χ -25% φθηνότερα. Στη συνέχεια εντοπίζετε άλλη ευκαιρία. Σνίτσελ κοτόπουλο από 4,89 τώρα μόνο 4,85!!! Αν δεν πετάξατε το κομπιουτεράκι, γιατί υποθέσατε ότι η μείωση θα είναι περίπου σαν την προηγούμενη, το υπολογίζω για λογαριασμό σας. 4,89 μείον 1% = 4,84
Με απλά Ελληνικά τα 4 λεπτά του ευρώ που "γλυτώνετε"είναι λιγότερο από 1% της αρχικής τιμής. Απίστευτο, πάμε στο χταπόδι.
15,55 (αρχική)Χ 0,4 % = 15,49 (ΝΕΑ μειωμένη)!!! Δηλαδή τα 6 λεπτά φθηνότερα της απίστευτης προσφοράς, ισοδυναμεί με λιγότερο από μισό (0,4 για την ακρίβεια)τοις εκατό.
Και φυσικά υπάρχουν πολλές τέτοιες "ευκαιρίες". Διαδώστε το για να κερδίσουν όλοι, και μην ξεχάσετε να το πείτε και στα παιδία του Υπουργείου Ανάπτυξης & παρ Εμπορίου.
Το Lidl γιορτάζει την... σε λιγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου