Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κόλπο η αναστολή λειτουργίας του ALTER;

http://planet-greece.blogspot.com/2011/03/alter_5395.html
Άνθρωπος, ο οποίος φέρεται να γνωρίζει πολλά για τη λειτουργία των ΜΜΕ μας κάνει την εξής αποκάλυψη, την οποία δεν υιοθετούμε κι ευχόμαστε να μη βγει αληθινή...


"Έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Κουρής να χάσει λεφτά; Ο άνθρωπος που τα έβαλε με τον αείμνηστο Ανδρέα, που έχει χτυπήσει Κοντομηνά, Αλαφούζο και τόσους άλλους... που τον έχουν μηνύσει ακόμη κι οι πέτρες, κι όμως είναι όρθιος!
Οπότε ...σας επαναλαμβάνω το ερώτημα - καθαρά ρητορικό - υπάρχει περίπτωση ο Κουρής να χάσει λεφτά; Η δική μου η εκτίμηση είναι πως όχι. Αντιθέτως, αυτό που βλέπω είναι ένα καλοστημένο επιχειρηματικό σχέδιο σε βάρος των εργαζομένων του σταθμού ALTER.

Το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι 3 μήνες και η διοίκηση απλά τους εμπαίζει, είναι - δυστυχώς - το κερασάκι στην τούρτα. Η "αναστολή λειτουργίας προγράμματος" που αποφάσισε αιφνιδίως η διοίκηση του σταθμού χθες το βράδυ κρύβει, απ' ότι διαβλέπω, ένα σατανικό επιχειρηματικό σχέδιο.

Το επόμενο στάδιο είναι να έρθει το ΕΣΡ και να πει ότι ανακαλεί την άδεια λειτουργίας του σταθμού Κι είναι κάτι που όντως έχει το δικαίωμα - μη σας πω ότι είναι υποχρεωμένο - να κάνει. Κι αυτό γιατί με την υπάρχουσα κατάσταση αλοιώνεται ο χαρακτήρας της άδειας λειτουργίας, που είναι ενημερωτικός, συνεπώς υποχρεούται εκ του νόμου να μεταδίδει όλη την ημέρα συνολικά 1 ώρα δελτία ειδήσεων σε απευθείας μετάδοση.

Σημειώστε το γεγονός ότι ο ίδιος ο Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνό του, τον Real FM, έκανε αναφορές ότι "ολοένα και περισσότεροι ακροατές του ζητούν να δημιουργήσει την τηλεόραση του Real". Το σενάριο δεν ακούγεται για πρώτη φορά.

Ενδεχόμενη άρση της άδειας λειτουργίας του ALTER από το ΕΣΡ θα σήμαινε ταυτόχρονα ότι το κανάλι θα οδηγείτο σε κλείσιμο. Όμως, αυτό θα σήμαινε ότι θα έκαναν φτερά και οι αποζημιώσεις των εργαζομένων (να σας θυμίσω την περίπτωση του tempo)!

Η συχνότητα θα έβγαινε καθαρή και ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ στην ελεύθερη αγορά. Κι εκεί θα εμφανιζόταν ο Χατζηνικολάου, με τις πλάτες του υιού Κουρή, με τον οποίο έχουν κάνει τον REAL και την REAL NEWS και θα έπαιρναν την άδεια στα χέρια τους!

"Κι απο μηχανήματα;" θα αναρωτηθεί κάποιος... Αρκεί ο υπάρχον εξοπλισμός του καναλιού να μην έχει ξεχρεωθεί και αυτόματα ο πωλητής του μπορεί - σε περίπτωση που συμβούν τα παραπάνω - να προβεί στην κατάσχεσή του. Κι έρχεται λοιπόν το νέο επιχειρηματικό σχήμα κι αγοράζει τον εξοπλισμό και τον εγκαθιστά στα ιδιόκτητα κτίρια του Κουρή, στον Ταύρο, εκεί που ήταν παλιά το Star!

Και δημιουργείται εκ του μηδενός ένα κανάλι με καλό εξοπλισμό, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, απαλλαγμένο από τις όποιες αμαρτίες του παρελθόντος και ΚΑΘΑΡΟ, δηλαδή χωρίς χρέη και τεράστια μισθολόγια!

Πιστεύετε λοιπόν, για να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα, ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση ο Κουρής να χάσει λεφτά;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------
planet-greece: Ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε τελικά να δημοσιεύσουμε τώρα αυτή την επιστολή φίλου, παρότι την είχαμε από το πρωί, ήταν γιατί οι συγκεκριμένες πληροφορίες (όχι έτσι ακριβώς) κάνουν τον γύρο της πιάτσας ως φήμες εντόνως από το απόγευμα και μετά. Σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε. Θα ήταν φρόνιμο ωστόσο, ο κύριος Χατζηνικολάου, ο Κουρής και οποιοσδήποτε άλλος εμπλέκεται στην υπόθεση του ALTER, να βγουν και να μιλήσουν στους εργαζόμενους. Να τους πουν την αλήθεια, ο καθένας από την ξεχωριστή ιδιότητα που έχει. Να σεβαστούν το γεγονός ότι έχουν να κάνουν με οικογένειες που έχουν υποχρεώσεις. Οικογένειες που τους στήριζαν επί χρόνια και τους τελευταίους μήνες αν και απλήρωτοι συνέχιζαν να τους στηρίζουν. Οι εργαζόμενοι δεν είναι αριθμοί, είναι ψυχές.... και το κόστος τους είναι ανεκτίμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου