Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Σταματήστε επιτέλους την extra σάλτσα στο ΑNT-1!

Ξέχασαν να αναφέρουν για την παραπομπή των υπευθύνων για τις πυρκαγιές της Πελοποννήσου
Δεν λένε να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος στα κανάλι του Αμαρουσίου. Στην προσπάθεια τους να επιπλεύσουν στη θεαματικότητα, συνεχίζουν να προσθέτουν γαρνιτούρα (υπερβολής) στις ειδήσεις, αφαιρώντας την αξιοπιστία. Οι επίσημες και ανεπίσημες εκδοχές για το λόγο του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου στο Πακιστάν που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως ήταν: α) γιατί τα θύματα θεωρήθηκαν ύποπτα για κλοπή-ληστεία, και β) για συμμετοχή σε καυγά σε αγώνα κρίκετ.
Ο ΑΝΤΕΝΝΑ πρόσθεσε ότι τους "θεώρησαν ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ"!!!
Επίσης ήταν το μόνο κανάλι που δεν έκανε αναφορά για την παραπομπή των υπευθύνων για τις φωτιές της Πελοποννήσου. Θυμάστε , τότε που η απεσταλμένη στη Φρύξα Ηλείας δημοσιογράφος τους Φωτεινή Νάσου μέσω του ΑΝΤ-1, παραμύθιασε όλη την Ελλάδα ότι κινδύνευε μαζί με 10 γυναικόπαιδα να γίνει ψητή σε μια παιδική χαρά. Όλο το χωριό (τάχα μου) είχε γίνει στάχτη και αυτή υστερικά (σε ζωντανή μαραθώνια σύνδεση) καλούσε απεγνωσμένα για αεροπορική βοήθεια. Τελικά αποδείχθηκε ότι το χωριό ήταν (εντελώς)απείραχτο, και τα πλάνα του καναλιού που προβλήθηκαν με τα Σούπερ Πούμα να διασώζουν κατοίκους, ήταν (μαϊμού) αρχείου. Η Πυροσβεστική όντως έστειλε ΑΔΙΚΩΣ 2 φορές ελικόπτερα , γιατί το μόνο άτομο που παρέλαβαν, ήταν η παραμυθατσού δημοσιογράφος με τις κασέτες και τα εντυπωσιακά πλάνα. Πως τιμωρήθηκε για την απάτη η Φωτεινούλα , γιατί χρημοποίησε ασκόπως τις Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, την ώρα που άλλοι παραπέρα στα αλήθεια καίγονταν ζωντανοί ?
Δια χειρός Σόμπολου και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, τιμήθηκε με το Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για τον δημοσιογραφικό "ηρωισμό" της!!!
Να χαιρόμαστε την Ε(ΣΗΕΑ)λληνική Δημοσιογραφία Και του Χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου