Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σχόλιο για την Δημοτική Αστυνομία Βόλου?

Φίλε οδηγέ στον Βόλο μπορείς να παρκάρεις οπου θέλεις. Σε πεζοδρόμιο , σε πεζόδρομο , σε πλατεία, διπλο/τριπλοπαρκάρισμα σε κεντρικη λεωφόρο, σε σταση λεωφορείου , σε ράμπα , σε θεση παρκιν ΑΜΕΑ , σε κίτρινη διαγράμμιση , να κλείσεις είσοδο πεζοδρόμου και οπου αλλου φανταστείς . Κανείς δεν θα σε ενοχλήσει - γράψει .
Και αν κάποιος έχει το ... θράσος ... και υποδείξει τους παραβάτες στον δημοτικό αστυνομικό που ειναι παρόν αλλα δεν κανει τίποτα στην καλίτερη περίπτωση θα απομακρυνθει ο αστυνομικος χωρις να απαντήσει. Σιγα μην ασχοληθεί με κάποιον που ειναι τόσο θρασύς που του υποδεικνύει το αυτοκίνητο που εχει παρκάρει πανω στην εσοχή της στάσης στην Δημητριάδος . Την εσοχή για να παρκάρουν την εφτιαξαν. Τα λεωφορεία ας κλείσουν τον δρόμο αν θέλουν να σταματήσουν.
Σιγά μην γράψουν αυτούς που παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ. Τι περισότερο έχουν οι ΑΜΕΑ και θέλουν θέση στάθμευσης. Τι και αν σε κάποιες θέσεις παρκάρουν τα ίδια αυτοκίνητα (φυσικα χωρις σήμα ΑΜΕΑ ) πάντα και όταν φεύγουν βάζουν μηχανάκι για να την κρατήσουν.
Για αυτα και αλλα τόσα η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΟΛΟΥ η πιο φιλική δημοτική αστυνομία ... για τους οδηγούς.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου