Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ποιος δίνει άφεση αμαρτιών στους πολυθεσίτες κοπρίτες του 9,84 Mr Kaminis?

Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 με ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ & ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,  δείχνει πολυθεσίτες κοπρίτες να πληρώνονται ένα σκασμό λεφτά , και να μην πατούν το πόδι τους στο Σταθμό.
Ακόμα κι αυτοί  που ασχολούνταν μερικές ώρες την βδομάδα  κατάφεραν να δώσουν στο Δημοτικό Ραφιόφωνο 0% ακροαματικότητα. Τα Blogs  και   το EXTRA 3  με τον Παπαγιάννη (το μόνο Ραδιοτηλεοπτικό Μέσο που είχε Αδένες) ανέδειξαν το φαγοπότι, αλλά το μόνο που βλέπουμε από την νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας, που "εντόπισε"  το πλιάτσικο, είναι να απολύει μερικούς από τους Δημοσιογράφους. Επειδή ο μισθός τους πληρωνόταν (και) με τα λεφτά από τις....
κλήσεις στα μηχανάκια., και εφ όσον αποδείχθηκε  ότι πολλοί από αυτούς δεν πάταγαν ποτέ το πόδι τους για "δουλειά", δεν πρέπει κάποιος να απαιτήσει να επιστρέψουν τα κλεμμένα?
Κύριε Καμίνη αν τους τα χαρίσεις , θα απαιτήσουμε και μεις να μας σβήσουν τις κλήσεις.
Αλλοιώς μπορεί να κανουμε καμιά 70αριά μέρες απεργία πείνας με ραμμένες τις ...τσέπες.
Οι απατεώνες απεργοί της Ακαδημίας που τους ανέχεσε παρ ότι ξέρεις ότι μας δουλέυουν , μας έδωσαν την ιδέα....

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , STOP! ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ..! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ! ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ , ΜΟΛΩΝ - ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή