Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αυθαίρετος και καταπατητής ο τέως βασιλιάς! [φωτορεπορτάζ].


ΚΕΙΜΕΝΟ / ΦΩΤΟ: ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ
Αυθαίρετος και καταπατητής ο τέως βασιλιάς! [φωτορεπορτάζ]Μια χθεσινή είδηση αναφέρει, ότι ο «πρίγκιπας» Γκλίξκμπουρκ, γιος του έκπτωτου χαραμοφάη βασιλιά της Ελλάδας, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Μα τι λένε αυτοί; Η έκπτωτη βασιλική οικογένεια ποτέ δεν έφυγε από τη χώρα! (Εκτός από μια εποχή που ήταν «αυτοεξόριστοι» στο εξωτερικό για να μην τους λιντσάρει ο δημοκρατικός λαός). Κάθε καλοκαίρι φροντίζουν να καλούν και άλλους χαραμοφάηδες γαλαζοαίματους για να απολαύσουν με ασφάλεια και θαλπωρή τις διακοπές τους στο κάποτε (και ποτέ άλλοτε) βασίλειό τους!
Ο τέως, μεταξύ άλλων πολλών, φρόντισε να ...
εξασφαλίσει για εκατό χρόνια μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Χινίτσα [Πόρτο Xέλι]. Η οικογένεια του εφοπλιστή Μαυρολέων παραχώρησε το φιλέτο, με όρους που διευκολύνουν τον «φτωχούλη» έκπτωτο για να… διακοπεύει αυτός και το ξένο του το σόι. (Να μην έχει ένα εξοχικό ο άνθρωπος;).
Ωστόσο, επειδή η φτώχεια θέλει καλοπέραση, ο Κωκός (χαϊδευτικό παρατσούκλι του έκπτωτου και περιφερόμενου μονάρχη) είπε να «βελτιώσει» το κτήριο που υπήρχε ώστε να ταιριάζει σε… βασιλικές προδιαγραφές.
Το… βασιλικότερο όμως είναι –και μπορείτε να το δείτε στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ- ότι έχει καταπατηθεί ο αιγιαλός με αυθαίρετες εγκαταστάσεις και κατασκευές και έχει αλλάξει η μορφολογία του εδάφους με την ανοχή (ή άγνοια) των Αρχών.
Έχουν τοποθετηθεί ακόμα και σκάλες πισίνας για να μπαινοβγαίνουν οι… γαλαζοαίματοι στη θάλασσα (μην τους τρυπήσει κάνα χαλικάκι το πατουσάκι).
Στον όρμο της συγκεκριμένης περιοχής μόνο βασιλικά σκάφη, γαλαζοαίματοι και λοιποί του σιναφιού τους έχουν πρόσβαση, αφού ταχύπλοα με φουσκωτούς περιπολούν και στη ξηρά ασκούνται βρίζοντας ξένοι μπράβοι.
Γεια σου ρε Κωνσταντίνε, μεγαλειότατε…
Υ.Γ. Το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δεν έβρισκε έντυπο να δημοσιευθεί…
http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/aftheretos-ke-katapatitis-o-teos-vasilias-fotoreportaz.html

1 σχόλιο:

  1. Ο Βασιλιάς σας αγοράζει και σας πουλάει και θα κάνει ότι γουστάρει. Γι' αυτό... κλάψτε λίγο ακόμα! Πλάκα έχετε! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή