Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Πλημμύρισαν από κοκαΐνη και έκστασις τα νησιά των Κυκλάδων

Διακοπές… στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου κάνουν μέλη μεγάλων κυκλωμάτων ναρκωτικών που έχουν αναλάβει να τα εφοδιάσουν με «παραδοσιακές», αλλά και νέας γενιάς παραισθησιογόνες ουσίες. Αγαπημένοι προορισμοί των εμπόρων θανάτου είναι η Μύκονος, η Ρόδος, η Πάρος και η Σαντορίνη, όπου έχουν ήδη φτάσει χιλιάδες τουρίστες που ανήκουν ή θα μπουν στα πελατολόγια των κυκλωμάτων.

Όπως αναφέρει ο...Τύπος της Κυριακής, σερβιτόροι ή άλλα άτομα που έχουν δικτυωθεί χρόνια τώρα στο Αιγαίο έχουν στα χέρια τους το πελατολόγιο που θα φέρει το μεγάλο κέρδος. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, εργάζονται το χειμώνα σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και μετακομίζουν όταν καλοκαιριάζει στα νησιά για μπίζνες.

Αυτό τους βοηθά ιδιαίτερα σε επίπεδο γνωριμιών, καθώς, τους θερινούς μήνες πουλάνε παραισθησιογόνες ουσίες σε πρόσωπα από την πρωτεύουσα που θέλουν προμήθειες για τους ίδιους και την παρέα τους στις διακοπές τους.

Οι πιο διαδεδομένες ουσίες που κυκλοφορούν εκτός από την "κόκα"...είναι τα «κουμπιά» (LSD, έκσταση, σπιντ, special K) τα οποία είναι από τα πιο φθηνά καθώς το ένα δισκίο κοστίζει περίπου 10-15 ευρώ και πολλοί θαμώνες τα καταναλώνουν αντί για ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου