Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν οι (σοβαρές) εφημερίδες ξεμπροστιάζονται από τα Blogs.

 Όσοι έχουν πάει σε πανηγύρια τα τελευταία χρόνια, ξέρουν τι γίνετε με τους μικροπωλητές και ειδικά "εισαγόμενους". Επιτέλους το ΣΔΟΕ (της Μεσσηνίας) αποφάσισε  να ρίξει μια ματιά. Παρατηρήστε πως "είδαν" την είδηση μια τοπική εφημερίδα κι ένα blog, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το πιο μέσον πληροφόρηση είναι πιο αξιόπιστο.. 

http://newsmessinia.blogspot. 

Έγινε …Καλοκαιρινό το πανηγύρι της Μεσσήνης !!

Ξηλώθηκαν παράγκες και απειλήθηκαν επεισόδια από το… ντου στο πανηγύρι της Μεσσήνης!!
Παράγκες... ξηλώθηκαν και αρκετά προϊόντα κατασχέθηκαν χθες το πρωί, στο πανηγύρι της Μεσσήνης. Οι έλεγχοι απ' τις αρμόδιες αρχές, εντόπισαν πάγκους χωρίς...
τις απαραίτητες πλέον ταμειακές μηχανές, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς άδειες. Η αγανάκτηση των μικροπωλητών ήταν έντονη με συνέπεια να... μην λείπουν και οι εντάσεις κατά τη διάρκεια της εφόδου.
www.eleftheriaonline.gr.

Ελεγχοι του ΣΔΟΕ στο πανηγύρι της Μεσσήνης 

Ελεγχοι από το ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν χθες αργά το πρωί στο πανηγύρι της Μεσσήνης, όπως επιβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Στραβόλαιμος, μιλώντας σχετικά στην «Ε».
Ο αντιδήμαρχος, επικαλούμενος ενημέρωση που -όπως είπε- είχε από τον πρόεδρο της επιτροπής πανηγυριού Τάσο Βλαχοδημητρόπουλο, διαβεβαίωσε ότι από τους ελέγχους δεν προέκυψε κάτι το επιλήψιμο όσον αφορά τα δικαιολογητικά και τον ταμειακό εξοπλισμό των μικροπωλητών.
«Υπήρξε πράγματι έλεγχος, αλλά όπως με ενημέρωσε ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος -που μου είπε ότι ήταν παρών στη διαδικασία- δεν υπήρξε πρόβλημα με τους μικροπωλητές, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι ήταν καθ’ όλα εντάξει» δήλωσε ειδικότερα ο Γ. Στραβόλαιμος.
Ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε ότι η μοναδική περίπτωση που του ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής πανηγυριού ότι διαπιστώθηκε παράβαση από το ΣΔΟΕ αφορούσε σε έναν αλλοδαπό πλανώδιο, ο οποίος δεν ήταν εγκατεστημένος σε παράγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου