Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μπορούμε να εμπιστευόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη?

Τους λειτουργούς της maby.
Τα κτίριά της definitely όχι!
Τελικά είμαστε άξιοι των Πολιτικών μας επιλογών. Όχι όμως και οι ομογενείς από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να ασκούν το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά, του εκλέγειν. Και δεν τους αξίζει να διακινδυνεύουν την ζωή τους, επισκεπτόμενοι μια χώρα που οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά για τους κανονισμούς ασφαλείας. Γι΄αυτό ας κάνουμε την ύστατη προσπάθεια.
Προς
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Α΄ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.e-mail : pyrathen@psnet.gr
Κύριοι
Με κοινοποίηση στις Υπηρεσίες σας των αναρτήσεων μας, επισημάναμε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της Πυρασφάλειας στα Δημόσια κτίρια. Για ευνόητους λόγους δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα www.adena.gr περιορισμένα, αλλά ατράνταχτα στοιχεία, που δείχνουν το μέγεθος της εγκληματικής αδιαφορίας των υπευθύνων. Ανάμεσα στα ενδεικτικά κτίρια των οποίων τα μέτρα Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας είναι άχρηστα η ανύπαρκτα, ήταν α)το Γ.Κ.Ν. Ευαγγελισμός για το οποίο η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε τις παραλείψεις, και "ΖΗΤΗΣΕ"η διοίκηση να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
Β)Το Δικαστικό Μέγαρο του Εφετείου (φωτό), το οποίο όπως και το Νοσοκομείο μέχρι σήμερα 13 Ιουλίου 2010, οι ληγμένοι και άδειοι πυροσβεστήρες είναι χρήσιμοι μόνο για να κρατούν τις πόρτες ανοιχτές.
Το αχαρακτήριστο αυτό θέαμα, και η νοοτροπία των αρμοδίων που εν γνώσει τους (πια) επιμένουν να αδιαφορούν για τις ζωές των εργαζομένων και των επισκεπτών ακόμα και στο Ναό της Δικαιοσύνης, μας οδηγεί σε ένα μόνο ..... περισσότερα στο www.adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου