Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μαϊμού Ελληνικά Π.Ο.Π. αγαθά κατακλύζουν τις ξένες αγορές!

Και τα αυθεντικά μένουν στη Ελλάδα απούλητα...
Είναι δυνατόν το Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας , να παράγεται από ελιές 4 διαφορετικών χωρών? Είναι δυνατόν η ΠΟΠ αυθεντική παραδοσιακήΦΕΤΑ να παράγεται από αποβουτυρωμένη σκόνη από γάλα αγελάδας, και να κερδίζει χρυσά Διεθνή βραβεία για την ποιότητά της?
Είναι δυνατόν το Ελληνικό αυθεντικό γιαούρτι του τσομπάνι, άξιο για τους οι θεούς του ΟΛΥΜΠΟΥ, να παρασκευάζεται από Τούρκους και να... περισσότερα στο www.adena.gr

1 σχόλιο:

  1. σωστός !
    να ρωτήσω όμως κάτι;
    είναι σωστό να πουλάνε "ΦΕΤΑ", "Κασέρι" κλπ παραδοσιακά ελληνικά τυρία οι μεγάλες βιομηχανίες;
    υπάρχουν δεκάδες μικρά ελληνικά τυροκομεία που παράγουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, αλλά δεν μπορούν να τα διαθέσουν παρά σε τοπικές αγορές, παζάρια, λαϊκές. Δεν μπορούν να μπουν σε Σ/Μ, αφενός λόγω του καρτέλ των μεγάλων και από το "νταβατζιλίκι" που ζητούν οι αλυσίδες Σ/Μ για να βάλουν τα προϊόντα στο ράφι. Ο μικροπαραγωγός δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το "ράφι" που ζητάει ο ντόπιος ή ξένος μεγαλομπακάλης, να κάνει τις εκπτώσεις κάτω από το τραπέζι και τέλος να τους χρηματοδοτεί με μεταχρονολογημένες για καν'να εξάμηνο επιταγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή