Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Παλιά μου τέχνη κόσκινο το Carrefour. Άλλη τιμή στο ράφι, άλλη (μεγαλύτερη) στο ταμείο!

Τελικά το ξυπνητήρι των Blogs αφύπνισε πολλούς καταναλωτές, και προσέχουν τις απάτες του Γάλλου Μεγαλομπακάλη. Μόνο ο Γενικός Γραμματέας του Καταναλωτή και η παρέα του, κοιμούνται στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Δεν βλέπουν δεν ακούνε και φυσικά δεν επεμβαίνουν στις καταγγελίες που κάνουν καθημερινά οι αναγνώστες στα Blogs. Και φυσικά δεν είναι το θέμα της ανωνυμίας, γιατί ούτε και στις επώνυμες καταγγελίες συνέρχονται από το κώμα που έχουν πέσει στη πλατεία Κάνιγγος. Αναγνώστης από το...Αιγαίο μας πληροφορεί ότι στο Καρφούρ Μαρινόπουλος στο Κατάστημα Μεσσαριάς στη Σαντορίνη, τα Νάτσος στο ράφι τιμή 99 λεπτά, στο ταμείο 1.05 ευρώ.
Και φυσικά το αποδεικνύει με τις φωτό που μας έστειλε.
Τυχαίο?. Δεν νομίζω, και φυσικά δεν είναι μεμονωμένο .
Ο προστάτης των Γαλογερμανομπακάληδων Άγιος Τσάρος Παπαθανασίου, μερικά λεπτά πριν εγκαταλείψει το Υπουργείο Ανάπτυξης για να αναλάβει το Οικονομίας, υπέγραψε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία αποποινικοποίησε την κλέψιμο (ειδικά για τα σουπερμάρκετ που κλέβαν συστηματικά με τη μέθοδο άλλη τιμή στο ράφι, κι άλλη μεγαλύτερη στο ταμείο), και έκανε το αδίκημα πειθαρχικό!!!. Το οποίο τιμωρείται στη σπάνια περίπτωση που επέμβουν οι αρχές με προστιματάκι. Ταυτόχρονα με όπλο την μαγική εγκύκλιο του Αη Γιάννη, οι καταναλωτές (που έκαναν τις καταγγελίες και είχαν συρθεί στα δικαστήρια γιατί οι νομαρχίες τους έβαλαν μάρτυρες) έμαθαν ότι οι κλέφτες αθωώθηκαν πανηγυρικά , γιατί η κατάπτυστη πονηριά του Παπαθανασίου τους ξελάσπωνε αναδρομικά!!! Και μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις.
Γι αυτό φίλε από την Σαντορίνη μη ελπίζεις να βρεις το δίκιο σου. Βέβαια το πάθημα να σου γίνει μάθημα για το που ψωνίζεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου