Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Δήμαρχε της Αγ.Παρασκευής άδειασε την Πλατεία από τα τραπεζοκαθίσματα, η...

...άδειασέ μας την γωνιά τον Νοέμβριο!
Αυτό το οργισμένο μήνυμα έστειλε αναγνώστης του adena-gr, για την κατάσταση που επιδεινώθηκε από τις καφετέριες στη όμορφη πλατεία στην Μεσογείων. Το mail περιέχει βαρείς χαρακτηρισμούς για την απόφαση του Δήμου, να καταστρέψει μέρους του πάρκου τοποθετώντας πλακίδια ωστε να πολλαπλασιάσουν οι επιχειρήσεις τον ήδη μεγάλο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων, που απέκτησαν με την κατάληψη των πεζοδρομίων.
Επειδή αποφεύγουμε την δημοσιοποίηση επιστολών με "κεραυνούς" χωρίς να έχουμε την δυνατότητα επιβεβαίωσης του καταγγελτικού περιεχομένου, συνιστώ υπομονή 2 μέρες για την (επιστροφή) αυτοψία μου.
Γεγονός είναι ότι οι άδειες από τους Δήμους (έναντι πινακίου φακής η διευκολύνσεων ημετέρων) για τέτοιες επαγγελματικές "καταλήψεις" έχουν ξεφύγει από κάθε μέτρο και λογική. Κι όταν στο τσιπουράδικο-προκυμαία αυτό (κλικ φωτό), που η κουζίνα του (και η δημοτική άδεια)προβλέπει μερικές δεκάδες καθίσματα, και όχι εκατοντάδες, το βράδυ στο σκοτάδι χάσει η (μεθυσμένη) μάνα το παιδί, ας κοιτάξει στο ...πάτο της θάλασσας της.. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου