Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο της Παλλήνης, κρίνονται απ' τα έργα τους!

Ο τελικός  διεξάγεται ανάμεσα στον Σπ. Κωνσταντά, και Αθ. Ζούτσο.
Επανερχόμαστε εξαιτίας των "φίλων" του πρώτου, που πιστεύουν ότι άδικα  τον  κατα-κρίναμε (κλικ) για την τριτοκοσμική κατάσταση του ετοιμόρροπου Δημαρχείου της Παλλήνη. Θυμίζουμε  ότι σε σχετική έρευνα,  απεδείχθη ότι στερείται μέσων Πυρασφάλειας και πυροπροστασίας (κλικ). Επίσης οι "οπαδοί" του κ.Κωνσταντά  θεωρούν "φυσιολογική"  την παράνομη και επικίνδυνη τοποθέτηση τεράστιων πανό , πάνω στους μετασχηματιστές Υψηλής Τάσης στους στύλους της ΔΕΗ (όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα).
Όσον αφορά τον αντίπαλό του Αθανάσιο Ζούτσο, όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε  ούτε μία παράνομη υπαίθρια του, διαφήμιση.  Για το Δημαρχείο του Γέρακα  δε,εκτός του ότι  είναι ...
(ασυνήθιστα για Ελληνικά δεδομένα)  άνετο μοντέρνο και λειτουργικό συγκρότημα, αποδείχθηκε ότι  είναι ένα από τα ελάχιστα Δημόσια κτίρια στην Αττική, που πληρούσε (και πληρεί) τα υποχρεωτικά μέτρα Πυρασφάλειας, και πυροπροστασίας επισκεπτών και εργαζομένων.
Μια άλλη μοναδικότητα του Δήμου Γέρακα είναι ότι, είναι πλεονασματικός !!! κατά 10 εκατομμύρια ευρώ (όταν οι περισσότεροι Δήμοι είναι χρεοκοπημένοι).
Η Δημοτική Αρχή  τηρεί   την υποχρέωσή της να  μετατρέπει  σε κοινόχρηστους χώρους (π.χ. πάρκα) το 20% της  ενταχθείσης  στο σχέδιο πόλης, έκτασης.
Εσείς κύριε Κωνσταντά πόσα νέα πάρκα έχετε προσφέρει στους Δημότες σας?
Διασχίζοντας την .Μαραθώνος στη Παλλήνη, παρατηρούμε πάμπολλα νέα πολυώροφα κτίρια, αλλά καμία πρόβλεψη για πάρκινγκ, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να διπλοπαρκάρουν στη Λεωφόρο, και το μποτιλιάρισμα να αποτελεί ρουτίνα , και χάσιμο χρόνου για όλους τους οδηγούς. Φανταστείτε τι θα γίνετε σε μερικά χρόνια.
Το τεράστιο ποσό αποχής από τις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας, είναι το μήνυμα που έστειλαν οι απογοητευμένοι κάτοικοι.
Και είναι  επίσης δική σας ομολογία, στην εκπομπή Ζούγκλα, όπου προχθές απλώς "στολίσατε" το πάνελ , την ώρα πού οι περιφερειάρχες μονοπωλούσαν τον τηλεοπτικό χρόνο.
Οι κάτοικοι της Παλλήνης περίμεναν  να αρπάξετε την ευκαιρία, και να  δημοσιοποιήσετε τα προβλήματα του Δήμου, στους αυριανούς προϊσταμένους, κι όχι να εκτονώσετε  την προσωπική σας πικρία για την ήττα σας στις 7 του Νοέμβρη, από ένα πιο ικανό η δημοφιλή  αντίπαλο...
P.s:Χωρίς φόβο,  πάθος, και δικαίωμα ψήφου,  στο Δήμο Παλλήνης...

1 σχόλιο:

  1. Παραποίηση δημοσίου έγγραφου από τον Δήμο Γέρακα.

    http://dias-press.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

    ΚΑΛΟΙ?? ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή