Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί της κυβέρνησης εξαιρούνται των μέτρων !!!



Σήμερα το ΥΠΟΙΚ κυκλοφόρησε εγκύκλιο με θέμα:
«Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011»
Η εγκύκλιος παρέχει βασικές κατευθύνσεις εκτέλεσης προϋπολογισμού και εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκομένων για την πιστή τήρηση των οδηγιών.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Δείτε τώρα τι γράφει η εγκύκλιος στην σελίδα 8 και συγκεκριμένα στην παράγραφο 4 β) ιιι . Προβλέψεις θέσεων προσωπικού :
...





  β) Οι προβλέψεις θέσεων του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ. θα διαγράφονται αμέσως από τα σχετικά βιβλία-μητρώα.

Του μέτρου αυτού εξαιρούνται:
i) Οι προβλέψεις θέσεων των ειδικευόμενων στα νοσηλευτικά ιδρύματα του ν.δ. 2592/53 ιατρών, καθώς και οι θέσεις των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου.
ii) Οι αριθμητικές προβλέψεις θέσεων προσωπικού των πολιτικών γραφείων των μελών της Κυβέρνησης, των υφυπουργών και των γενικών γραμματέων (άρθρο 55 π.δ. 63/2005). Στον προϋπολογισμό όλων των υπουργείων έχουν προβλεφθεί πιστώσεις για την πλήρωση των θεσμοθετημένων θέσεων προσωπικού των γραφείων της πολιτικής ηγεσίας (Υπουργών, Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων) και οι αρμόδιες ΥΔΕ μπορούν να παρέχουν τις
απαραίτητες για τη δημοσίευση των πράξεων διορισμού βεβαιώσεις ύπαρξης πιστώσεων.
iii) Οι θέσεις δημοσιογράφων για τη στελέχωση των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων (παρ. 2 άρθρο 67 ν. 1943/91).
iv) Οι αριθμητικές προβλέψεις θέσεων προσωπικού του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, με εξαίρεση την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και την Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Μια χαρά διαβάσατε…
Ενώ σε όλο το δημόσιο και όλα τα υπουργεία δεν θα υπάρξουν προβλέψεις για την πλήρωση του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ….
Οι κκ δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων, μαζί με κάποιες άλλες “ειδικές” κατηγορίες όπως προσωπικό των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων, εξαιρούνται !!!
Είναι τόσο απαραίτητοι οι κκ δημοσιογράφοι που θα πρέπει να αναπληρώνονται (και να πληρώνονται)…
Είδατε πόσο έξυπνα τακτοποιούνται οι εκλεκτοί και αυτοί που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη !!!
Κάτσε τώρα εσύ μακάκα νέε και ψάξε για δουλειά και περίμενε διορισμό…
Αυτά είναι άλλα κόλπα…

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου