Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Yποπλοίαρχος ...αγόρασε κουρτίνες για την Τσουρή! Να της κάνουμε εμείς δώρο τα κουρτινόξυλα!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η κ. Τσουρή έστειλε έναν υποπλοίαρχο του λιμενικού σώματος, να της αγοράσει κουρτίνες για το γραφείο της.
Το περιστατικό μάλιστα επιβεβαιώνεται από την αναφορά του υποπλοίαρχου η οποία αναφέρει: «Πειραιάς σήμερα την 22/11/2010 ο υπογεγραμμένος υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Μ.Τ. ως εκπρόσωπος του ΥΘΥΝΑΛ/ΠΛΣ-Γ, περιελθών διάφορα καταστήματα και εργαστήρια για την προμήθεια κουρτινών, προς ...κάλυψη αναγκών γραφείου κ. υφυπουργού στο κτίριο της Γρ. Λαμπράκη 150, βρήκα συμφερότερη τιμή στο πιο κάτω κατάστημα».



Όπως φαίνεται και από την αναφορά η «σοβαρότατη» αποστολή που ανατέθηκε στον υποπλοίαρχο ήταν επιτυχής . Για να μη μείνετε και με την απορία θα σας πούμε πως οι κουρτίνες κόστισαν 550 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος ζήτησε να κατατεθεί αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε το γραφείο της υφυπουργού, καθώς και τα σχετικά τιμολόγια, ενώ διερωτήθηκε γιατί η υφυπουργός δεν στεγάστηκε στο νέο κτίριο του υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη.
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου