Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τηλεοπτική....προδοσία!

Απευθυνομαι σε ολους αυτους που με το ενδιαφερον τους συντηρουν την προβολη των τουρκικων σαπουνοπερων σε γνωστα ιδιωτικα καναλια.Πρωτα-πρωτα ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι εθνικιστης, δεν ειμαι ρατσιστης, δεν ειμαι στρατιωτικος, δεν ανηκω σε κανενα πολιτικο-ιδεολογικο χωρο, ειμαι απλα ενας υπερηφανος Ελληνας. Η ερωτηση μου προς εσας ειναι απλη..Ο ...γειτονας σας ιδιοκτητης καταστηματος προσπαθει να σας παρει το σπιτι, να σας καψει το αυτοκινητο, σας προσβαλλει, σας δυσφημει, απειλει τη ζωη τη δικη σας και των παιδιων σας. Θα ηταν λογικο μετα απο ολα αυτα να ψωνισετε απο το μαγαζι του?

Γιατι λοιπον να στηριζουμε τις τηλεοπτικες παραγωγες ενος εθνους που για περισσοτερο απο τρεις αιωνες μας εχθρευεται? Μηπως η κατοχη της Κυπρου ειναι πια "demode"? Δεν νομιζω. Ξεχασε κανεις την καταρριψη του ελικοπτερου στα Ιμια ή την καταρριψη "ηλιακη" πανω απο την Καρπαθο? Ενω εμεις κοιμομαστε ορθιοι αυτοι, προωθουν μεθοδικα την αναγνωριση μειονοτητας στην Ξανθη. Εκπαιδευουν τον στρατο τους συστηματικα σε λεπτομερη σεναρια καταληψης ελληνικων εδαφων, οπως το προσφατως αποκαλυφθεν σχεδιο "βαριοπουλα". Τα τελευταια 25 χρονια μας εχουν παρασυρει εκβιαστικα σε μια δυσβασταχτη κουρσα εξοπλισμων, σε οτι αυτο συνεπαγεται, για την ελληνικη οικονομια. Ορεγονται τα νησια μας, εποφθαλμιουν στον ορυκτο μας πλουτο, απειλουν και τραμπουκιζουν διαρκως.

Ειμαστε πια τοσο υπερανω πολιτισμενοι Ευρωπαιοι που ολα τα παραπανω μας αφηνουν αδιαφορους και αμετοχους? Εγω παντως οχι, γυριζω την πλατη σε οτιδηποτε τουρκικο, λιγη αξιοπρεπεια ρε παιδια...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. "Γιατι λοιπον να στηριζουμε τις τηλεοπτικες παραγωγες ενος εθνους... "

    Μα γιατί κάνει καλό στην τσέπη των καναλιών!!!
    Θες και άλλη αιτία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή