Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Είναι καλύτερο να βιάζεις ανήλικα, από το να χρωστας στην εφορία Θεμιστοκλή?

Σύμφωνα με την αντίληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναγνωστών της για "επικίνδυνους" συμπολίτες, δημοσιεύει 2 θέματα. Το ένα αφορά ένα 80χρονο επιχειρηματία (που έχει δώσει χοντρά λεφτά στα ΜΜΕ, αλλά και σε παχουλούς δημοσιογράφους-ηθοποιούς  για διαφήμιση) , ο  οποίος χρωστάει -και το αναγνωρίζει- στην εφορία μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Το δεύτερο ρεπορτάζ έχει να κάνει με ένα 54χρονο γυναικολόγο που νάρκωνε και βίαζε ακόμα και ανήλικους ασθενείς του.Τα θυματά του ανέρχονται στα 213 και αντιμετωπίζει ισόβια.
Στη πρώτη περίπτωση, οι συντάκτες του Θεμιστοκλή  όχι μόνον "ξεβρακώνουν"...
δημοσιεύοντας έστω και νομότυπα όλα τα στοιχεία του "εγκληματία", αλλά επιπροσθέτως του κοτσάρουν μια τεράστια φωτογραφία του ηλικιωμένου με χειροπέδες (πριν ακόμα προσέλθει στα δικαστήρια).
Στη περίπτωση όμως του τερατο-επιστήμονα βιαστή ανηλίκων,σέβονται απολύτως τα προσωπικά δεδομένα, και επιπλέον χρυσώνουν το χάπι  παίρνοντας δήλωση από το ντόπιο δήμαρχο που τον θεωρεί  "άριστο οικογενειάρχη με καλό όνομα στη κοινωνία"!
Κατάλαβες κύριε  Θεμιστοκλή γιατί πιστεύουμε ότι η φυλλάδα σου έχει πάρει την κατηφόρα, κι όταν σταματήσει το Carrefour την περίεργη χορηγία του, η κυκλοφορία θα είναι μικρότερη από την ESPRESSO?
Κι αυτό  δεν είναι δίκαιο, γιατί αμφότερα τα...έντυπα στο μεγαλύτερο μέρος τους ασχολούνται με "καλλιτεχνικά"... παρατράγουδα (όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου