Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.

http://www.taxalia.blogspot.com

H πρώτη παρουσίαση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι.
Ξεκινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο
«Φιλοδοξία μας είναι οι Θεσσαλονικείς να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές δράσεις και όχι με λόγια, να μας συναντούν εκεί που όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα βοηθάμε, στο βαθμό που μπορούμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί όλοι... μαζί μπορούμε καλύτερα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Μ.Α.Ζ.Ι. και βουλευτής...
 Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας κατά την πρώτη επίσημη παρουσίαση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι. («Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα») που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Money Show», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Στόχος της Μ.Α.Ζ.Ι είναι, τα μέλη της, με ουσιαστικές δράσεις να στέκονται στο πλευρό των χειμαζόμενων από την κρίση πολιτών. Πρώτη δράση της η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δίνει την ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να σταθούμε στην πράξη στο πλευρό Θεσσαλονικέων που το έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, να στηρίξουμε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άνεργους και άπορους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, να καλύπτουν βασικές και πρωτογενείς τους ανάγκες, αφού θα προμηθεύονται εντελώς δωρεάν κυρίως τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου