Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Έπεσε σε κώμα μετά την χρήση βαφής μαλλιών!


Σε κώμα λόγω αλλεργικού σοκ έπεσε μία 38χρονη Βρετανίδα μετά την χρήση βαφής μαλλιών γνωστής εταιρείας και όπως υποστηρίζουν οι ιατροί, έχει μόλις 8% πιθανότητες να μείνει στην ζωή.
Η Τζούλι Μακ Κέιμπ μητέρα δύο παιδιών επιχείρησε να βάψει μόνη της, τα μαλλιά της στο σπίτι, όταν κάποια στιγμή ένοιωσε δυσφορία, και... δυσκολία στο να αναπνεύσει. Ο άνδρας της, την βρήκε να έχει χάσει τις αισθήσεις της πεσμένη στο πάτωμα, και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή της είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς η καρδιά της μόλις έφτασε στο νοσοκομείο σταμάτησε, και οι γιατροί επιδώθηκαν σε μία πρώτη μάχη για να την επαναφέρουν στην ζωή.

Οι θεράποντες ιατροί προειδοποιούν, ότι ακόμη κι αν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, θα έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Εκ μέρους της εταιρείας, προσφέρθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με το θάνατο, ωστόσο η οικογένεια της 38χρονης ξεκαθάρισε πως σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρείας.

Τέτοια περιστατικά, έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν, γι'αυτό οι ιατροί έκαναν έκκληση στους καταναλωτές να είναι αρκετά προσεκτικοί καθώς τέτοια προϊόντα περιέχουν βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου