Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Του πέρασαν χειροπέδες γιατι πυροβόλησε διαρρήκτη !

 ΄Επρεπε να τους κεράσει!!! 

http://newsmessinia.blogspot.com

Βρέθηκε κατηγορούμενος γιατί άνοιξε πυρ εναντίον των κακοποιών που διέρρηξαν το μίνι μάρκετ του στην περιοχή της Ρογδιάς στο Ηράκλειο Κρήτης, ένας 50χρονος επιχειρηματίας. Κι αυτό, γιατί τα σκάγια του τραυμάτισαν στα… μαλακά μόρια του σώματός του έναν από τους δράστες!
Οι διαρρήκτες, που είχαν ήδη χτυπήσει ένα αρτοποιείο, δεν γνώριζαν ότι στο μίνι μάρκετ υπήρχε σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με το σπίτι του ιδιοκτήτη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Έτσι...
, «πάγωσαν» όταν τον είδαν να καταφθάνει μαζί με μία ομάδα εξαγριωμένων κατοίκων του χωριού και να τους φωνάζει να βγουν έξω!
Για να τους φοβίσει ο καταστηματάρχης, πυροβόλησε προς τη τζαμαρία με την κυνηγετική καραμπίνα που κρατούσε. Όμως, τα σκάγια χτύπησαν έναν από τους δράστες στα… οπίσθια! Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των κατοίκων και των διαρρηκτών, που ακινητοποιήθηκαν και παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Περιφέρειας Ηρακλείου. Μαζί με τους δράστες συνελήφθη και ο 50χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ για παράνομη οπλοχρησία αλλά αφέθηκαν τελικά όλοι ελεύθεροι, αφού το θύμα δέχθηκε να μην ζητήσει την ποινική του δίωξη καταστηματάρχη αν και εκείνος απέσυρε την καταγγελία για κλοπή!

4 σχόλια:

  1. Όταν ξεχειλίζει η ηλιθιότητα της....Δικαιοσύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=20016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2482.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ έχουμε καταντήσει... Να μην δικαιούμαστε να υπερασπίσουμε τη ζωή και την περιουσία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή