Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Κ.Δήμαρχε Ν.Μάκρης: Όποιος εισπράττει έχει ευθύνες.

Η άμεση απάντηση του Δήμου για το θέμα της παραλίας, τον τιμά . Όμως την στιγμή που μόνο ο Δήμος γνωρίζει τους όρους αδειοδότησης, δεν βλάπτει αραιά και που να κάνει μια βόλτα στην "επένδυσή" του εφόσον αφορά την υγεία ασφάλεια και ψυχαγωγία,και των δημοτών του. Π.χ. πέρυσι (κλικ αριστερή φωτό)το ταμείο σας είχε ξανα-τοποθέτησει χορτοτάπητα στην παραλία, ο οποίος όμως καταστράφηκε, γιατί η απληστία του "εκμεταλλευτή" τον έκανε να τοποθετήσει και εκεί ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες .Στοίχημα ότι φέτος θα ξανασυμβεί?
Το ότι εγκατέστησε τις καμπίνες για αλλαγή ρούχων στο πεζοδρόμιο, σας αφορά.
Το ότι δεν υπάρχει κανείς ορατός πυροσβεστήρας στην επιχείρηση, με τόσα πρόχειρα και διασκορπισμένα ηλεκτροφόρα καλώδια, σας αφορά.
Το ότι την Κυριακή δεν υπήρχε υδροδότηση και χιλιάδες πελάτες αφόδευαν όπου έβρισκαν σας αφορά. Ξέρετε γιατί? Η Επιχείρηση κατηγορούσε τον Δήμο για το πρόβλημα.
Εκείνο όμως που προβλημάτιζε τον Σκοπελίτη και κάθε επισκέπτη ήταν , πως το προσωπικό όταν επέστρεφε από την τουαλέτα πριν με σερβίρει, εμπόδιζε τα μικρόβια να μεταπηδήσουν στο φαγητό?
Και για να κλείσουμε προς το παρόν το θέμα υπενθυμίζουμε "όταν μια Δημόσια η Δημοτική Υπηρεσία λάβει από πολίτη έγγραφο -καταγγελία-παράπονο κ.λ.π είναι υποχρεωμένη να το προωθήσει δεόντως στην αρμόδια"....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου