Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Το LIDL την έκανε πάλι την λαδιά του!

Η καταγγελία αυτή την φορά είναι από αναγνώστη, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τις αναρτήσεις του adena-gr για τις λαμογιές των Σούπερ Μάρκετ (ιδιαίτερα των ΓαλλοΓερμανικών). Διαβάστε:
Την παρασκευή μεσημέρι παρακολουθούσα την ΝΕΤ, και επί 2 ώρες σε κάθε διάλλειμα έπεφτε διαφήμιση του Lidl, με απίστευτές σούπερ προσφορές του Σαββάτου. Μου έκανε εντύπωση η διαφημιζόμενη τιμή για 5 λίτρα "παρθένο" ελαιόλαδο για 11 ευρώ περίπου, επειδή γνωρίζω ότι η χοντρική από του παραγωγούς είναι υψηλότερη.
Η απορία μου λύθηκε όταν την επομένη νωρίς μαζί με άλλα "κορόιδα" πήγαμε στο κατάστημα , και δεν υπήρχε ούτε η ταμπέλα της προσφοράς. Ο φουκαράς ο σεκιουριτάς που πλήρωνε την νύφη ,γιατί οι μετρημένοι υπάλληλοι ήταν στα ταμεία, εξηγούσε στους διαμαρτυρόμενους ότι ήταν μικρή η ποσότητα και εξαντλήθηκε από τα πρώτη στιγμή.
Τελικά συνηδητοποίσα πόσο δίκιο έχει το blog σας για όλα αυτά που επεσημανε για τα πολυεθνικά Σούπερ Μ'άρκετ. Δυστυχώς βρήκαν ,αδιάφορους αρμοδίους , και μας παραπλανούν με κράχτες-εικονικές προσφορές. Οι φοτογραφιες τραβήχτηκαν 9 και 25 σαββατο πρωι.
Ευχαριστώ τακτικός αναγνώστη σας.

1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα να αναφέρω παντως,οτι σε Lidl στο Ηράκλειο Κρήτης αγόρασα το συγκεκριμένο ελαιόλαδο το Σαββάτο λίγο πριν κλείσει το κατάστημα..και μάλιστα είχε ακόμα αρκετά...Δεν έιναι όλα ασπρο-μαύρο...Φιλικά..Αναγνώστης απο Κρήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή