Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο Αυτιάς κι ο Νομάρχης της Σπάρτης!

"Πίσω από το πόνο του ανθρώπου υπάρχουν σκοπιμότητες "!
Όσο ο Νομός Σπάρτης έχει πρωτεύουσα την Λακωνία (τίτλος Alter), άλλο  τόσο ο Γ.Αυτιάς ενδιαφέρεται  για το "παπούτσι" του  Διαβητικού, και την συνταξiούλα της γιαγιάς.
Τρεις μέρες τώρα λύσαξαν τα κανάλια για την  "αγένεια" μια υπαλλήλου  του ΙΚΑ, και απαιτούν εδώ και τώρα  όποιος "βαφτίζεται" (έστω και υποψήφιος) διαβητικός να παίρνει ατάκα ανατομικά παπούτσια των 250 ευρώ. Ένα ποδίατρο κανείς δεν φώναξε να αντικρούσει τις θαυμαστές (από το θαύμα) παπαρ...ς  των  παπουτσωμένων." Ήτανε λέει, να του κόψουν τα πόδια, αλλά πήρε  τα ειδικά παπούτσια από την Γερμανία, και μετά από 5 χρόνια  είναι περδίκι".
Ο φουκαράς  ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος παρά τις τσαμπουκαλίδικες απαιτήσεις των Τηλεπαρουσιαστών    προσπάθησε να εξηγήσει, γιατί δεν ...
γίνεται εδώ και τώρα  να προμηθεύσουν σε όλους (συνοπτικά)   τα εισαγόμενα πατούμενα, που στο εξωτερικό κοστίζουν   50 ευρώ, εδώ (στο εμπόριο) 150 αλλά στο ΙΚΑ χρεώνονται 250-450!
"Πίσω από το πόνο του ανθρώπου υπάρχουν σκοπιμότητες ", είπε.
Τι να κάνει ο άνθρωπος να ομολογήσει ότι  κάποια τρωκτικά  όταν θέλουν να  "ενσωματώσουν" τα προϊόντα τους ως συνταγογραφήσημα, είναι ικανά να στήσουν θέατρο με την συνεργασία των ΜΜΕ, κι αν τολμήσουν οι διαχειριστές του ΙΚΑ να αρνηθούν μπορούν να πάθουν τα πάθη του Κορκονέα? ...
Όσο για τον Γιωργάκη του ALTER,  πρώτα να μάθει  ότι δεν υπάρχει Νομάρχης Σπάρτης, και μετά να  (κάνει πως) οδύρεται για τους ασφαλισμένους. ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου