Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο (πρωινός εχθρός) της ΔΕΗ!


Έχει λυσσάξει τελευταία κατά της ΔΕΗ.  Προχθές παρότρυνε το κόσμο που είχε πάθει ζημιά από τις υπερτάσεις, να κάνει μηνύσεις και αγωγές κατά του Οργανισμού. 
Σήμερα ο Γιώργος "στενοχωριόταν" για τα φτωχά νοικοκυριά που θα πλήρωναν τις πρώτες 800 κιλοβατώρες  κατά 13% πιο ακριβά. Μόνο που ελάχιστα σπίτια καταναλώνουν στο τετράμηνο κάτω από 1600 KW όπου η αύξησή είναι 2,5%.
Στη πρώτη κατηγορία ανήκουν συνήθως τα εξοχικά (δηλαδή τα 2ες και 3ες κατοικίες) που  ως γνωστόν δεν διαθέτουν οι φτωχοί που με τόσο πάθος υπερασπίζεται. Άλλωστε με μηνιάτικο που ξεπερνά το μισθό ... 100 δημοσιογράφων της νέας γενιάς, ο παρουσιαστής μπορεί να προσφέρει στους πολύτεκνους τηλεθεατές του το μαγικό κουτί Εξοικονόμησης  Ηλεκτρικής Ενέργειας Economizer - Energy Saver, πού (όπως μας υποσχόταν επανειλημμένως  και με βεβαιότητα) γλυτώνει εως 45% στο λογαριασμό του ρεύματος.
Τώρα που αποδείχτηκε  καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ, πότε θα ενημερώσεις τα θύματα που πλήρωσαν 90άρια euros,  πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω?
Εδώ σε θέλω (και περιμένω) μαστρο-George...

1 σχόλιο:

  1. Καλά φίλε, πας καλά??? Και αυτοί που έχουν μικρές οικογένειες? Πιστεύεις ότι δεν θα πάρεις αύξηση στον λογ/μο σου???? ΑΚΟΜΑ και το 2,5% δεν είναι ΑΥΞΗΣΗ? Για ΠΟΙΟΝ? Όταν αυτό το χρόνο όλοι είχαμε καραμπινάτες αυξήσεις, μας ζητάνε και τα ρέστα. Όταν είχανε καθαρά αύξηση κερδών φέτος(και πέρισυ)αλλά "τυχαίως" πάλι δεν έκαναν καμμία σοβαρή επένδυση σε ΑΠΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή