Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οι βαρύγδουποι τίτλοι του Βαξεβάνη και το συνεχιζόμενο δούλεμα στο υπεραρμεγμένο κοπάδι

Ο “Βατοπαιδομάχος” Βαξεβάνης που όμως δεν άκουσε τίποτα για την αποκάλυψη μας περί Torcaso, ούτε βέβαια για Siemens, όπως ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, ανακάλυψε την αιτία της σήψης στα Ελληνικά πανεπιστήμια… Ένας “χουντικός” καθηγητής!

Βαρύγδουπος τίτλος, σοκαριστικό ρεπορτάζ τυπου “Ο Χίτλερ ζει και πουλάει τυρόπιτες στον Άγιο Παντελεήμονα”.

Όχι, στο κουτί της Πανδόρας δεν θα δείτε κουβέντα για τα λαμόγια που διέλυσαν την Πάντειο και κυκλοφορούσαν με Φεράρι από τα χρήματα του Ελληνικού λαού και της παιδείας.

Δεν θα ...δείτε κανέναν δημοκράταρο καθηγητή που διόρισε όλο του το σόι και τις ερωμένες για να τις πληρώνει ο λαουτζίκος.

Όχι. Ο κύριος Βαξεβάνης, ανακάλυψε τα δεινά της παιδείας, της κοινωνίας, της οικονομίας στο πρόσωπο κάποιου ραμολί χουντικού. Χορέψτε βόδια, στον ρυθμό που σας βαράει ο Βαξεβάνης. Ορίστε και η αποκάλυψη:

Αποκάλυψη- σοκ στο Κουτί της Πανδώρας. Ο άνθρωπος που... εκδιώχθηκε το 1974 από το Πανεπιστήμιο ως συνεργάτης της Χούντας επέστρεψε ως καθηγητής και Αντιπρύτανης. Προκύπτει μεγάλο ηθικό και πολιτικό θέμα, για το οποίο το Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο πρέπει να πάρουν θέση.


Ο χουντικός Αντιπρύτανης εμφανίζεται μάλιστα φέτος, πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, να συνομιλεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα διαδικαστικά του εορτασμού.


Επισυνάπτονται φωτογραφίες με τα πρακτικά της Συνέλευσης Αποχουντοποίησης του ΣΦΟΑ (Σύλλογος Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών)

olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου