Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Απαράδεκτο το CARREFOUR!

 Ότι γυαλίζει στις διαφημίσεις των Πολυεθνικών Σουπερμάρκετ, είναι Μαϊμουδιά...
Μαθαίνω λοιπόν στη τηλέοραση την Πέμπτη το βράδυ ότι υπάρχει προσφορά στα Carrefour τη Παρασκευή και το Σάββατο στα Babylino 1+1 δώρο.
Πάω τη Παρασκευή το απόγευμα στα Carrefour στους Αμπελόκηπους αλλά είχαν εξαντληθεί. Φεύγω και πάω στα Carrefour στο Μαρούσι όπου επίσης το Νο2 μέγεθος που έψαχνα είχε εξαντλήθει. Διαμαρτυρόμενος μου απάντησαν ότι την επομένη το πρωί θα είχαν πάλι πάνες Νο2 και θα έφερναν από την αποθήκη. Το Σάββατο λοιπόν πρωί-πρωί πήγα για 3η φορά όπου...
πάλι δεν υπήρχαν πάνες και η απάντηση που έλαβα από την υποδοχή ήταν "ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ". Αύτο που ήθελε η Carrefour λοιπόν το κατάφερε. Έβγαλε ένα ανύπαρκτο κράχτη έτσι ώστε να με "αναγκάσει" να πάω 3 φορές στο μαγαζί τους και να ψωνίσω άλλα προϊόντα που πάντα είναι πιο ακριβά από τα ράφια των Ελληνικών Σούπερ μάρκετ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να καταλάβουμε ότι οι προσφορές των πολυεθνικών είναι ΑΠΑΤΗ!!! Βγάζουν καμμιά δεκαριά κράχτες με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και τα "βγάζουν" από τα υπόλοιπα προϊόντα. Προτιμήστε τα Ελληνικά Super Market παιδιά!!! Για μένα τέλος η κοροϊδια των Carrefour!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ από tro-ma-ktiko.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου