Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τι επαγγέματος και Εθνικότητος είναι οι 300 λαθρομετανάστες-εργάτες?

Για 3ή  (συνεχή) μέρα  η περίπτωσή τους  μονοπωλεί τα ΜΜΕ, ακόμα και της Επαρχίας. Εδώ ο κόσμος λιμοκτονεί από την ανεργία, και οι Μιντιάρχες θεωρούν ότι  η βασικότερη τους έννοια είναι, το μέλλον των καλοθρεμμένων  εισβολέων με τα ροδοκόκκινα αφράτα μάγουλα και τα αρόζιαστα χέρια.
Εντάξει να χάψουμε ότι συμπτωματικά η θεαματική εμφάνισή τους έγινε την ημέρα που θα έβγαινε το πόρισμα-λάδι των  κλεφτών της Βουλής.
Όμως πότε θα μάθουμε αν  οι "ταλαίπωροι", που η  βυσσινί μειοψηφία μας επέβαλε να τους γλύψουμε, και να παραβούμε του νόμους,  και να ικανοποιήσουμε κατά απόλυτη προτεραιότητα  τις θρασύτατες απαιτήσεις τους,  τι δουλειά...
έκαναν στις πατρίδες τους και ποιες είναι αυτές?
Μήπως  η Τυνησία, και η Αίγυπτος  της οποίας τα απολυταρχικά καθεστώτα υπηρετούσαν  (πνίγοντας στο αίμα  και τα χρέη τους φτωχούς συμπατριώτες τους)?. Μήπως τώρα ρευστοποιούν ότι έχουν κατακλέψει , και την κοπανούν με κάθε μέσο, σε χώρες χωρίς σύνορα -μπαχαλο, αφού έχουν προκαταβάλει χοντρά χρήματα  (έχουν άφθονα και σε χρυσό η σκόνη) στα ντόπια λαμόγια του παρασυστήματος  που τους υποδέχονται?
Θα ήθελα κάποιος με αδένες αρμόδιος, να με διαβεβαιώσει επίσημα (αφού το ελέγξει) ότι δεν δίνουμε γή  ύδωρ  και ταξιδιωτικά έγγραφα σε  καθεστωτικούς  εγκληματίες, και ευχαρίστως να τους φιλοξενήσω σπίτι μου.
Ακόμα και να παντρευτώ από την ράτσα τους.
Αλήθεια, πόσοι βυσσινί ΣΥΝ-διαφωτιστές  στελέχη έχουν κάνει μικτούς γάμους?
Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουν (τον αριθμό)τα απλά μέλη που τους τρέχουν στις διαδηλώσεις , για να καταλάβουν πόσο θύματα έχουν πέσει..
P.s 1. Μετά την Αίγυπτο  σειρά έχει να μας στείλει "πελάτες" η Λιβύη.
P.S 2. Αλήθεια, και οι 300 εργάτες  είναι μπακούρηδες, και θα ταξιδεύσουν μόνοι στη γή της επαγγελίας μόλις πάρουν Ελληνικά διαβατήρια?
Η πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι μόνο σκεύη ηδονής - αναλώσιμες  και τις παράτησαν ...πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου