Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η αλητεία στα παιδικά Junk Market δεν σταματά. Καταγγελία (και) για Jumbo Πάτρας

Θα ηθελα να εκφρασω σε σενα το παραπονο μου για τα jumbo στη veso της πατρας. Κατ αρχην να δηλωσω οτι μεχρι σημερα εχω κανει "καταθεσεις" στο εν λογω καταστημα αφου ψωνιζα αρκετα συχνα.
Σημερα λοιπον πηγαινοντας με την παρεα μου να ψωνισουμε και αφου πληρωσαμε κανονικα και με το νομο 3 διαφορετικες αποδειξεις στο συνολο βγαινοντας απο το καταστημα χτυπησε ο συναγερμος(αγνωστη αιτια εννοειται οχι κλοπη)
Μας σταματησαν αμεσως και ζητησαν να δουν αν εχουν χτυπηθει ολα μας τα προιοντα στο ταμειο. Οπως ειναι λογικο παραδωσαμε σακουλες και απο τις 3 αποδειξεις μας ελειπε η μια(προφανως η δεν την πηραμε) αφου λοιπον μας εβαλαν να την αναζητησουμε στα σκουπιδια του ταμειου εν τελει... καταφεραμε να βρουμε τη συναλλαγη στην ταινια της εφορειας του ταμειου. Ο υπαλληλος που δηλωσε προυσταμενος δεν αρκεστηκε ουτε σ αυτο και ζητησε να ελεγξει και τις προσωπικες μας τσαντες (μπροστα σε ολο τον κοσμο). Η διαδικασια μας εφερε σε δυσκολη θεση, το αποτελεσμα γνωστο, δεν ειχαμε κατι παρανομο και στο τελος ουτε συγνωμη ουτε κατανοηση ουτε το δελτιο παραπονων που ζητησαμε να συμπληρωσουμε... Τιποτα αυτη ειναι η συμπεριφορα της εταιριας jumbo που σεβεται τους πελατες της!
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου