Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ανάκληση φούρνου απο τα Καρφούρ Μαρινόπουλος

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακαλεί εθελοντικά και για προληπτικούς λόγους το προϊόν με την εμπορική ονομασία ΜΙΝΙ ΦΟΥΡΝΟΣ BLUE SKY, λευκού χρώματος, μοντέλο BTΟ12-10, 1200W, που διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Καρφούρ Μαρινόπουλος Α.Ε.» με γραμμοκώδικα (bar code): 3 608 141 469 105.

Στο το εν λόγω προϊόν ανακαλείται λόγω δυσλειτουργίας της γείωσης. Μέχρι... στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Η εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει ήδη προχωρήσει στην απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος από την αγορά.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία συστήνουν στους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν αυτό να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ στο τηλέφωνο 801 802 5000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου