Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το ψωμί της ξενιτιάς είναι ΓΛΥΚΟ, για τους "Έλληνες" καναλάρχες!

MEGA-λη λαμογιά στους Ομογενείς συνδρομητές του Δορυφορικού προγράμματος...
Δεν φτάνει που τα Greek κανάλια κουρκούτιασαν τους τηλεθεατές στην Ελλάδα με την "ποιοτική" ενημέρωση και ψυχαγωγία , "μόλυναν" και τους Ομογενείς με τα δορυφορικά τους προγράμματα.
Με το αζημίωτο βέβαια. Και επειδή π.χ. στη Αμερική υπάρχουν πολλές εταιρίες τύπου NOVA, οι πατριώτες του εξωτερικού  πληρώνουν καμιά 30αριά ντόλαρς για κάθε Ελληνικό Κανάλι , συν τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ενός και δυο Sattelite Dishes.
Όμως οι αθεόφοβοι των Καναλιών μαθημένοι από την εν Ελλάδι θρασύτητα και ατιμωρησία, βάζουν του Ομογενείς να πληρώνουν κι άλλα τσάμπα κερατιάτικα, κάθε φορά που οι Σταθμοί αποφασίζουν να αλλάξουν Δορυφορικό πάροχο. Την αρχή έκανε ο ANTENNA  που ...
πρωτοέστειλε (πριν 20 χρόνια) δορυφορικά το τηλεοπτικό του  σήμα στην Αμερική , "οδηγώντας" τους Ελληνοαμερικάνους συνδρομητικούς πελάτες τους να εγκαταστήσουν στα σπίτια τους  3μετρο Δορυφορικό πιάτο (Galaxy) , πληρώνοντας 3- 4.000 δολάρια. Μερικούς μήνες αργότερα είπε στα κορόιδα, ότι ο δορυφόρος "έπεσε", και έπρεπε να ξανα- εγκαταστήσουν καινούργιο Δίσκο-Dish άλλης εταιρίας, ξαναπληρώνοντας πάλι  απότην αρχή.
Τα χρόνια πέρασαν, και οι υπόλοιποι σταθμοί μπήκαν στο παιχνίδι παρέχοντας το πανάκριβο τηλεοπτικό τους  πρόγραμμα ,ξεζουμώντας τους ομογενείς, αφού φρόντισαν να μην μπορούν (όσοι έμπαιναν από το εξωτερικό) να το παρακολουθούν μέσω Ίντερνετ.
Τελευταία θρασύτατη  και προκλητική Τηλε-λαμογιά από το MEGA.
Πασχαλιάτικα κι απροειδοποίητα, άλλαξε στην Αμερική την εταιρεία παροχής του Δορυφορικού σήματος, και οι Ομογενείς που είχαν εγκαταστήσει την συγκεκριμένη αντένα και αποκωδικοποιητή (και μάλιστα πολλοί είχαν προπληρώσει για πολλούς μήνες), ξαφνικά έπαψαν να  βλέπουν το Mega-προγραμμα.
Οι γαιδουρο-αντιπροσωποί τους συνεργάτες, δεν μπήκαν στο κόπο καν να τους ενημερώσουν, μέσω μιας φτηνής στοιχειώδους  δημοσίευσης στα τοπικά ομογενειακά ΜΜΕ. Τέτοια αναισθησία οι γύφτοι της  Μεσογείων.
Τώρα τα κορόιδα πρέπει να ξαναπληρώσουν  την σύνδεση και τον εξοπλισμό , για να μαθαίνουν από την Όλγα και τον Πρετεντέρη ότι η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο διάολο.
Δεν ξεκόβουν εντελώς την Ελληνική ενημέρωση να ηρεμήσουν τα νεύρα τους?...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου