Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ποιός έδωσε "Αδεια ποτού" στο Τσαντίρι της Τρίτης κύριε Υπουργέ?

Το κόλπο ποτίσματος με τσίπουρο των καλεσμένων του Λαλάκη για να χαχανίζουν, συνεχίζεται και φέτος.
Τα 25ράκια του "χορηγού" φαίνεται να ρέουν άφθονα στο πλατό του Al tsantir, και οι funs του Αριστερού Αριστοφάνη (σε  φτερωτή έκδοση), φτιαγμένοι απο το οινόπνευμα, βρίσκουν τα (ακόμα και  αντίθετα των  πεποιθήσεων τους) πολιτικά σχόλια, αστεία!. Ο τάχα μου αηδιασμένος από την αυστηρότητα του ΕΣΡ  "γελωτοποιός", ώρα 9:25 μ.μ. μοιραζόταν τις μελλοντικές καμπάνες της "Ανεξάρτητης Αρχής" με το κοινό, προτρέποντας το να λέει "γαμήσι" , ενώ αυτός ανελάμβανε την ευθύνη για την λέξη "ψωλή". Βεβαίως...
κανένας μαλάκας (αναλαμβάνω εγώ την  ευθύνη για τη λέξη) αρμόδιος δεν θεωρεί ότι αυτή την ώρα, υπάρχουν ανήλικοι που παρακολουθούν, ώστε να προβάλλεται τουλάχιστον το κατάλληλο (απαγορευτικό) σήμα στη οθόνη. Και φυσικά αποκλείεται να υπάρχει η επίσης προβλεπόμενη από το νόμο πινακίδα στην είσοδο του τζάμπα τηλε-θεάτρου που να γράφει:
"Απαγορεύεται η κατανάλωση οινο-πνεύματος, σε θαμώνες κάτω των 17 εάν δεν συνοδεύονται από κηδεμόνες".
Είμαστε Κράτος για γέλια.

Πάλι εθεάθησαν οι θεατές του Λαζόπουλου φτιαγμένοι με τσίπουρο! 6/Οκτ/2010:Η ακόλουθη ανάρτηση  που έδειχνε τους καλεσμένους στο ζωντανό του Αλ Τσαντίρ να ενισχύεται η "ευθυμία" τους  με τα 25ράκια που κέρναγε στα διαλλείματα χορηγός του Λάκη, ανέβηκε πριν ένα χρόνο.  Χθες η κατάσταση ήταν σνα να μην πέρασε μια μέρα. Διαβάστε:
Ο Λάκης είναι πονηρός, και μας μεθάει συνεχώς!...
3/Οκτ/2009:

Κυριολεκτικά.
Το Video (κλικ) που έχει ανεβάσει στο Youtube "προσκεκλημένος" στο Al tsantiri και τραβηγμένο στο πρώτο διάλειμμα είναι απίστευτο. Οι συνεργάτες του Λαζόπουλου "προσφέρουν" αδιάκριτα ξεροσφύρι, 25αράκια (μάλλον ούζο η άλλο Σοσιαλιστικό αλκοόλ) στους θεατές-χειροκροτητές. Σε ένα ΥΠΕΡπλήρες στούντιο από καυτά φωτιστικά χιλιάδων Kilowatt, δίπλα από ...άκρως εύφλεκτα υλικά, με ασυνόδευτους ανήλικους ,και οδηγούς που πρόκειται στη συνέχεια νυχτιάτικα να επιστρέψουν στην επαρχία, το όλο σκηνικό είναι μπαρουτοαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Υπερβάλω?
Θυμάστε την μεγάλη φωτιά που κατάκαψε τα στούντιο του ALPHA στο Ρέντη Στην πρόβα του Λάκη ξεκίνησε λίγο πριν την έναρξη της ζωντανής εκπομπής. Αν ξεκίναγε μετά, θα κλαίγαμε πολλούς "φτιαγμένους" θαυμαστές!!!
Η παράσταση θα συνεχιστεί...

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΥΦΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΑΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΥΓΑ.ΕΛΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα! Ναι χώστε τα στον μόνο που έπαιξε τον Στρος Καν να μιλάει για την απάτη του Παπανδρέου.. Κλασικά παπαγαλάκια.

    Όσο για τα ψεύτικα γέλια, φήμες που λένε ότι κάνει βουντου και στους τηλεθεατές για να γελάνε ελέγχονται ως ακριβείς.

    Κάντε κρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή