Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Όταν το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" δεν τηρεί ισορροπίες!


 Δεν μας φτάνουν οι αναρίθμητες Τηλεοπτικές εκπομπές (ειδικά τα δελτία ειδήσεων) που μια βδομάδα μετά τον (υπό διερεύνηση) θάνατο του Έλληνα  Μπέκαμ να ασχολούνται με τον (άσωτο)βίο του, προστέθηκαν και οι έγκυρες Κυριακάτικες εφημερίδες όπως το ΘΕΜΑ.
Με κατανόηση στο πόνο των γονιών , ο υιός Γιγουρτάκης δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, που οι επώνυμες διασυνδέσεις του , του επέτρεπαν να κάνει (ΑΤΙΜΏΡΗΤΑ)  κόλαση την ζωή  ανθρώπων που επέλεγε να σπάει πλάκα για να περνά "ευχάριστα" την ώρα του.
"Παρίστανε τον...
Αστυνομικό Διοικητή , η  έμπαινε ,  απροειδοποίητα με την παρέα του  σε καταστήματα νοτίων προαστίων, και δημιουργούσε πανικό αδειάζοντας του πυροσβεστήρες, πλημμυρίζοντας τα μαγαζιά με αφρό".
Εγκληματικές ενέργειες που σε άλλες χώρες θα έχει μπει και παραμείνει  φυλακή  για πολλά χρόνια, οι δημοσιογράφοι τις παρουσιάζουν με απίστευτη ελαφρότητα απλά σαν καλαμπούρια του "Έλληνα Μπέκαμ"(που το μόνο κοινό τους είναι τα τατουάζ).
Οι επαγγελματίες διαμορφωτές της κοινής γνώμης , προσπαθούν ακούραστα εδώ και μέρες να μας πείσουν ότι όλη η Ελλάθα θρηνεί  για τον "αδικοχαμένο"! 
Ενδεικτικό το πόσο  σοβαρά ασχολούνται τα  Ελληνικά  έγκυρα ΜΜΕ, είναι το αφιέρωμα που κάνει το Πρωτο Θέμα που στο Κυριακάτικο φύλο του σπαταλώντας 3 ολόκληρες  Σελίδες για τον βίο και τις αλητείες του μακαρίτη μορφονιού, και ΜΟΝΟ μια σελίδα (κι αυτή στο τέλος) για τον πραγματικά μεγάλο (συνάδελφό τους) δημοσιογράφο Γιώργο Καράγιωργα.
Άφθονες φωτογραφίες  για την (σεξουαλική ) δράση  του τεντυμπόι, και μόλις μια  για τον ρεπόρτερ που όργωσε τον κόσμο  ( και αυτή με τον γραφικό Σόμπολο).
Εσείς αναγνώστες μετά από αυτούς τους "δημοσιογραφικούς" επικήδειους, ποια αξιομνημόνευτη προσωπικότητα  νομίζετε θα θυμάται  ο κόσμος ?...




1 σχόλιο:

  1. Και όπως φαίνεται κι από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες (νυχτερινά κέντρα κλπ.), θα πρέπει να ήταν κι από τους ειλικρινέστερους Έλληνες φορολογούμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή