Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Θέμο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχω "θέμα" για σένα!

Το συνεταιράκι σου το Καρφούρ  την "έστησε" κανονικά στους πελάτες- αναγνώστες σου...
Κοκορεύεται ο Mr (πάρτα) ΟΛΑ  μέσω των φιλικών ιστοσελίδων, ότι  πήρε τα σώβρακα των ανταγωνιστών εκδοτών ξε-πουλώντας όλα τα Κυριακάτικα φύλα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Βέβαια κανείς δεν αναφέρεται σ' αυτό που γνωρίζει και η τελευταία Κατίνα -νοικοκυρά. Ότι δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό της έγκριτης (μια φορά κι ένα καιρό) εφημερίδας πήγε ...αδιάβαστο. Κυριολεκτικά, και μάλιστα στη χωματερή.
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι φτωχοί αναγνώστες  το αγόρασαν, όχι για το περιεχόμενο, αλλά για το κουπόνι για ψώνια αξίας  5 ευρώ , που "πρόσφερε" η εφημερίδα και η χορηγός της πολυεθνική Carrefour.
 Μάλιστα ..
.όπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας , σηκώθηκαν χαράματα της Κυριακής και αγόραζαν  πέντε-πέντε τα φύλα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ (ανα)ΘΕΜΑ, γιατί "επενδύοντας 5Χ2=10 ευρώ, θα ψώνιζαν 5Χ5 = 25 ευρώ  από το Σουπερ Μάρκετ. Εκείνο όμως που αγνοούσαν  οι καινούργιοι πελάτες  του Καρφούρ είναι, ότι πίσω από το τυρί (κουπόνι), κρυβόταν η φάκα με τις λαμογιές -κλέψιμο στις τιμές των προϊόντων.
Κι επειδή ούτε ο Σπυράκος Γ.Γ. του Καταναλωτή, ούτε Θέμος, ούτε ο Καραμήτσος έχουν (εκτός από το συμφέρον) τις αδένες να δημοσιεύσουν τις απάτες των συνεταίρων-χορηγών τους, διαβάστε προσεκτικά τις επόμενες αναρτήσεις, για να δείτε πως το κουπόνι θα σας βγει ξινό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου