Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Με 40% κλέψιμο από το ράφι μέχρι το ταμείο, μας εξαπάτησε το Καρφούρ!

Στο Υπερ Μάρκετ Carrefour επί της Λεωφ Μαραθώνος στο Γέρακα, υπήρχε συνωστισμός στα ταμεία από τους αναγνώστες του ΠΡΏΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,που είχαν έρθει κεφάτοι να "εξαργυρώσουν" τα κουπόνια της εφημερίδος. Εμάς όμως μας ενδιέφεραν οι (μαύρες φλάσκες) Μελιτζάνες Κρήτης , όπου στο τμήμα λαχανικών είχαμε 2 επιλογές. Τις χύμα που κόστιζαν 1,41 το κιλό, και τις συσκευασμένες που , σύμφωνα με το αυτοκόλλητο ταμπελάκι κόστιζαν 1,15 το κιλό (τις οποίες και προτιμήσαμε).
Πόσο όμως νομίζετε τις πληρώσαμε στο ταμείο?
Όπως καθαρά φαίνεται στην απόδειξη (κλικ φωτό) αντι να χρεωθούμε  ότι έγραφε στην προζυγισμένη συσκευασία , δηλαδή  0,86 ευρώ (για τα 751 γραμ), το  αισχρό Carrefour Μαρινόπουλος μας  το "φούσκωσε" 1,28.
Δηλαδή  το κιλό 1,70 ευρώ !!!
Η...
ληστεία έλαβε χώρα σήμερα της 11: 47 π.μ. κύριοι της Γενική  Γραμματείας του Καταναλωτή της οποίας τις σχετικές αναρτήσεις αποστέλω στο e-mail  της Διεύθυνσης info@efpolis.gr .
Είναι απλό απλούστατο με μια επίσκεψή σας να το διακριβώσατε.
Αν δεν δούμε εντός επόμενης εβδομάδας σχετική ανακοίνωσή σας και κυρώσεις , έχουμε το κάθε δικαίωμα να  πιστεύουμε ότι θέλουμε για την ...εντιμότητά σας...
Σας προκαλούμε εδώ και τώρα...  

Υ.Γ : Καταλάβατε τώρα αγαπητοί αναγνώστες (όχι δικοί μας , της εφημερίδας) γιατί  κι Θέμος είναι χορτάτος με την τεχνητά αυξημένη κυκλοφορία του Πρώτου Θέματος , και οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες  που σας δίνουν 5 ευρώ δόλωμα (κι όταν μπείτε στο κατάστημα θα σας γδάρουν)?


γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου