Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΕΙ ΠΟΥ €Χ€Σ€ Ο ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αν στον Απόστολο Κακλαμάνη αξίζει να φωνάξει κανείς μια φορά «ΑΙΣΧΟΣ» που τολμά να εμφανίζεται σε εκδήλωση για τον Μανδηλαρά ως κήρυκας και νομιμοποιητής της εθνικής και πολιτικής υποτέλειας…
γράφει ο Reporto
Σίγουρα αξίζει να φωνάξει κανείς δεκάδες φορές «ΑΙΣΧΟΣ» σε όλους αυτούς τους χαχόλους που επέλεξαν να παραμένουν σιωπηλοί ακούγοντας τον να φτύνει και τα πράσινα μούτρα τους και την προσωπική αξιοπρέπειά τους.
Όχι… δεν είναι «πέντε άνθρωποι» αυτοί που αντιμάχονται την πολιτική σας ανεκδιήγητε Απόστολε.
Είναι η κοινωνία ολόκληρη που σας μισεί γι αυτό και δεν τολμάτε να πάτε αφρούρητοι ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς σας.

Όχι… δεν αποζητούν πέντε λεπτά δημοσιότητας όλοι αυτοί που σας αντιμάχονται Απόστολε.
Αυτό που αποζητούν είναι τη ζωή και την αξιοπρέπεια που τους στερήσατε με την πολιτική και το ραγιαδισμό σας.
Όχι… δεν τιμάς με τη θλιβερή σου παρουσία τους αγώνες του Μανδηλαρά Απόστολε.
Προσβάλεις με τη στάση σου κι εσύ και το κόμμα σου, και τους αγώνες του, και τη μνήμη του, και τη θυσία του για τη δημοκρατία.
Όχι… δεν είναι μαζί σου ο Μανδηλαράς και οι παρακαταθήκη του Απόστολε.
Εκείνος είναι με τη μεριά του συμπολίτη μας που μόλις προχθές δολοφόνησε το άθλιο καθεστώς σου, ενώ εσύ με το στρατόπεδο των δολοφόνων του.

Εκείνος είναι με τη μεριά των συνανθρώπων μας που καθημερινά αυτοκτονούν από την απελπισία και την απόγνωση, ενώ εσύ με τη μεριά των δημίων και των αδίστακτων εκτελεστών τους.
Να γιατί πάλεψε ο Μανδηλαράς Απόστολε μέσα από τα ίδια του τα λόγια:...



«…Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει να αναμειχθεί στα κοινά, στην «πολιτική» με την καθιερωμένη ορολογία, έχει μπροστά του να διαλέξει δυο δρόμους: θα υπηρετήσει τα συμφέροντα ή των λίγων ή των ευρύτερων λαϊκών μαζών. Τα συμφέροντα αυτά είναι καθορισμένα και ενιαία, αφού η κοινωνία είναι ταξικά διαρθρωμένη. Οι πολιτικές του πράξεις είναι εκείνες που τον τοποθετούν στη μια ή την άλλη κατηγορία. Απλώς είμαι ένας δημοκράτης που ποθώ ειλικρινά αυτό που λέγεται Πολιτική και Κοινωνική Δημοκρατία. Πάνω από όλα είμαι ανεξάρτητος άνθρωπος, που θέλω το στόμα μου να’ ναι ελεύθερο να μιλά και το χέρι μου αδέσμευτο να γράφει. Ουδέποτε επηρεάστηκα από την οποιαδήποτε αγελαία πολιτική νοοτροπία. Δεν συμβιβάζεται με την ιδιοσυγκρασία μου και την όποια επιστημονική συγκρότηση διαθέτω, να έχω κανενός είδους αφεντικά…».
Νικηφόρος Μανδηλαράς
Πόσους Μανδηλαράδες έχει αναδείξει άραγε το κόμμα και η πολιτική που υπηρετείς Απόστολε, για να μπορείς εσύ να έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι ως τιμητής του???
Η αλήθεια είναι μια και μοναδική Απόστολε, και θα την ακούσεις και χύμα κι τσουβαλάτα…
Εκεί που έχεσε ο Μανδηλαράς Απόστολε, φύτρωσε το πολιτικό σκυλολόι που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου