Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το adena-gr καλωσορίζει (μετά την 5ήμερη αργία) τους σκληρά εργαζόμενους της Πλατείας Κάνιγγος.


Στην ούγια το κτίριο γράφει ότι ανήκει στο (τέως) ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,  αλλά στους περισσότερους ορόφους οι υπάλληλοι, μεταξύ άλλων και της Γ.Γραμματείας του Καταναλωτή , υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας!!!.
Το ειρωνικό καλωσόρισμα δικαιολογείται από μηδενική δραστηριότητα τους,  όπως φαίνεται από τα δελτία τύπου (κλικ)του Οκτωβρίου. Αναρίθμητοι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι με επικεφαλής τον...
φανταστικό Γ.Γραμματέα Σπυράκο, το μόνο έργο που (θεωρητικά) έχουν να παρουσιάσουν, είναι μια (κια μοναδική)  ΑΟΡΙΣΤΗ  ανάκληση μιας πατσαβούρας σε μορφή καραμέλας (κλικ).
Όταν ένας (λίγο) παρατηρητικός πολίτης, μπορεί σε λίγη ώρα να βρεί ένα μάτσο κομπίνες και λαμογιές στα Πολυεθνικά Υπερ Μάρκετ, πως εξηγείται ότι ολόκληρος μηχανισμός από εκπαιδευμένους ελεγκτές, επόπτες, και διευθυντάδες , ολόκληρο μήνα δεν εντόπισε τίποτα το στραβό σε μια χώρα που έχει κατακλυστεί από φθηνές επικίνδυνες κινεζοαπομιμήσεις προϊόντων?
Συγχαρητήρια κύριοι ,άξιος ο μισθός σας (η οι μισθοί σας), αλλά  εντός των ημερών περιμένουμε να δούμε την τύχη που έλαβε η (τελευταία) έγγραφη και τεκμηριωμένη καταγγελίας μας
Ξέρετε αναφερόμαστε στην ανάρτηση της λαμογιάς με τις Μελιτζάνες.

Με 40% κλέψιμο από το ράφι μέχρι το ταμείο, μας εξαπάτησε το Καρφούρ!

Αναμένουμε  στο  e-mail μας    adena.gr@gmail.com

,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου