Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Έκλεισε η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"

Ξεκίνησε με πολύ θόρυβο, με επίθεση εναντίον της Θεοδώρας Τζάκρη και την "αποκάλυψη" ότι "διόρισε το σόι και το χωριό της", που αποδείχθηκε ψευδής.
Είναι προφανές, ότι εκεί που ο αναγνώστης πληρώνει το ευρώ του, θέλει σοβαρότητα. Κάποιοι θέλησαν να μεταφέρουν την "αποκαλυπτική" χυδαιότητα της ακατάσχετης μπουρδολογίας του διαδικτύου στις εφημερίδες και έφαγαν τα μούτρα τους. Στις εφημερίδες περιπτέρου, τα λάθη δεν συγχωρούνται.
Βεβαίως, το.... ιντερνετ τους περιμένει για νέες περιπέτειες και είναι ..
βέβαιο ότι θα χτίσουν εκεί, νέες αποκαλυπτικές "φωλιές".
Στο χώρο του διαδικτύου, επειδή ο αναγνώστης δεν πληρώνει, είναι διατεθιμένος να διαβάζει φανταχτερές ανοησίες και υπάρχουν ακόμη περισσότεροι, για να του τις προσφέρουν. Κι έτσι πάμε όλοι με γοργά βήματα στον πάτο της ενημέρωσης, με το μεγαλύτερο βαρίδιο να το κρατούν οι αναγνώστες που επιδοκιμάζουν τη σάχλα και την ατεκμηρίωτη λασπολογία, που γνωρίζει μέρες δόξης στο ιντερνετ.
Η είδηση από το skeftomasteellhnika
Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο η εφημερίδα «Αποκαλύψεις». Ο εκδότης της, Σεραφείμ Κοτρώτσος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι αναστέλλεται η κυκλοφορία της εφημερίδας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε η μεγάλη πτώση των διαφημιστικών εσόδων. Η εφημερίδα δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο έκδοσης. Το πρώτο της φύλλο είχε κυκλοφορήσει το Σάββατο 8 Μαΐου 2010. Λίγους μήνες αργότερα η έκδοση μεταφέρθηκε την Κυριακή, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης περισσότερης διαφήμισης. Ωστόσο οι προσπάθειες δεν απέδωσαν και έτσι η εφημερίδα οδηγήθηκε στο κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου