Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

20.000 φύλλα έπεσε κάτω το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, παρ' ότι ήταν τζάμπα!

Εμείς πάντως προσπαθήσαμε να  υποστηρίξουμε την φυλλάδα.
Μπορεί να μη την διαβάζουμε (any more), αλλά αφού οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες δίνουν 5 ευρώ κουπόνι για κάθε εφημερίδα που κοστίζει 2 ευρώ, αγοράσαμε καμιά 15αριά. Και ίσως για τις άλλες εφημερίδες, η μακροχρόνια τακτική του Εντύπου με την Πολυεθνική  να θεωρείται αθέμιτος ανταγωνισμός,  στους δε αναγνώστες να προκαλεί υποψίες για την ανεξαρτησία, αλλά και για την αντικειμενικότητα της πληροφόρησης.
Σε μάς όμως  προκαλεί ορισμένες απορίες.
Π.χ. Τα...
160.000  κουπόνια, επί 5 ευρώ έκαστον ,ισούται με ένα βαρβάτο γινόμενο,  που λογικά και σίγουρα εκπίπτει από την φορολογία ως έξοδο διαφήμισης. Ποιος καρπούται κάθε βδομάδα αυτό το τεράστιο ποσό, η εφημερίδα η το Καρφούρ? Και από την στιγμή που τα κουπόνια (σε αντίθεση με όλα τα άλλα της αγοράς) είναι πανομοιότυπα και δεν διαθέτουν αρίθμηση η το γραμμοκώδικα (barcode), πως βγάζουν άκρη στην Εφορία και στα Κεντρικά ( της Χ beneficiary επιχείρησης) ποιος που ποτε πόσα και γιατί τα διέθεσε?
Τι τραβούν κι αυτοί οι εκατομμυριούχοι!..
P.s Για όσους βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι τελικά οι καταναλωτές  είναι κερδισμένοι, ας δουν την επόμενη ανάρτηση όπου οι μελιτζάνες Κρήτης"πέταξαν" από 1,15 στα 1,70 ευρώ το κιλό σε μια βδομάδα (χωρίς να μεσολαβήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα στην μεγαλόνησο)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου