Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εχθροπάθεια του ΠΑΣΟΚ προς τους Έλληνες


http://lykofron.wordpress.com/
Εάν συλληφθεί ένας καταστηματάρχης να πουλά δίχως απόδειξη, τότε πληρώνει πρόστιμο (ΟΡΘΟΤΑΤΑ)! Οι δεκάδες έγχρωμοι και μη «νέο-Έλληνες», ελέω του λαθρονομοσχεδίου των πατριδοκανιβάλων, έχουν απλώσει τα σεντόνια των σε κεντρικές οδούς τών μεγαλουπόλεων και πωλούν διάφορα αντικείμενα: ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Γιατί το κράτος τους εξαιρεί;;;;  Διότι είναι επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου …
Οι λαθρομετανάστες-εισβολείς πώς συμβάλλουν στην εθνική οικονομία;; Μήπως πληρώνουν ενοίκια για επαγγελματική στέγη; Μήπως πληρώνουν εισφορές στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ);  στο ΙΚΑ; Μήπως πληρώνουν δημοτικά τέλη; ΔΕΗ, ….. ;; Μήπως φορολογούνται ; βεβαίως ΟΧΙ! H νοσοκομειακή τους περίθαλψη είναι δωρεάν (αλλά... τα νοσοκομεία συντηρούνται από τους φόρους του λαού!!!! συνεπώς η περίθαλψή τους πληρώνεται από τον λαό που φορολογείται σκληρά) Γιατί τους δεχόμαστε;;;; Διότι είναι επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου…..
ΕΡΩΤΩ: Η επιλογή αυτή της κυβέρνησης Παπανδρέου ΜΗΠΩΣ οφείλετε σε ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;;; (Κάποιοι μονομερώς ευαίσθητοι, θα ισχυρισθούν ότι πρέπει να ζήσουν και αυτοί οι δυστυχείς! Ορθόν, να ζήσουν, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ !!! Αυτοί οι μονοπλεύρως «υπερευαίσθητοι» για τους λαθραίους, ας τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους και ας τούς προσλάβουν στις επιχειρήσεις τους νομίμως, με ασφάλιση . Εάν δεν το πράξουν τότε είτε είναι ηλίθιοι, είτε μάς δουλεύουν και είναι «πράκτορες» εχθρών της Ελλάδος δηλ εθνοκανίβαλοι.
Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στους λαθρομετανάστες και έχουν γίνει ασύδοτοι ΓΙΑΤΙ;;;; το παραεμπόριο κοστίζει 9 δισ ευρώ στην Ελλάδα Σχετικά ο Παπανδρέου έλεγε προεκλογικά Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση όμως τώρα τους υποστηρίζει με νόμους  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ) ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. Προωθώντας αυτό το μήνυμα στους φίλους μας, κάνουμε μια μικρή αρχή στην προσπάθεια να μην συγκαταλεγόμαστε στα κορόιδα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου