Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Το παραμύθι της Λιάνας. Αγόρασε (στις εκπτώσεις) φραντζόλα με 60 λεπτά!!!

Ανάθεμα κι αν έχει πατήσει το πόδι της σε φούρνο την τελευταία τετραετία.
Βγήκε να κάνει  Show στη  Βουλή, αλλά εκτέθηκε από τους συντρόφους -συνεργάτες της, που τις δώσανε λάθος πληροφορίες για τις τιμές των βασικών αγαθών.

Φρατζόλα κ.(ψεύτρα) Κανέλλη ,δεν αγοράζεις κάτω από 79 λεπτά, και μάλιστα την μικρή των 370 γραμμαρίων. Όσο για την τιμή λίτρου του γάλακτος επώνυμης μάρκας (π.χ. ΔΕΛΤΑ), το βρίσκεις  συνήθως στα Σούπερ Μάρκετ  από 1.20 εως 1,40 (το πολύ). Εσύ για να το αγοράσεις 2 ευρώ, πρέπει να...
ψωνίζεις σε Gourmet Deli, η να είναι Βιολογικό (από γαϊδούρα).
Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να το παίξει νοικοκυρά, (ΒΙΝΤΕΟ) μπες εσύ η ίδια να τα ψωνίσεις,  για να μη γελοιοποιηθείς.
Φυσικά δεν είσαι η μόνη (δήθεν) στη Βουλή, γιατί κανένας Εθνοπατέρας δεν κατάλαβε την επικοινωνιακή σου "απάτη"...

23 σχόλια:

  1. ΕΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ SUPER MARKET ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΤΕΙΣ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 2,1- 2,50 ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΑΡΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ.ΤΟ ΨΩΜΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝ 0,6 ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ 0,7-0,8.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 60 λεπτά κάνει σε μερικούς φούρνους το χτεσινό ψωμί και 2 ευρώ το δίλιτρο γάλα που χρειάζεται ημερησίως μία τετραμελής οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή! Αν και συμφωνώ με την ουσία, τα στοιχεία σας ειναι λάθος. Εχουμε και λέμε, το γαλα ήταν δίλιτρο οπότε τα 2 ευρώ και λίγα ήταν. και ψωμί βρίσκεις 60 λεπτα. σε σουπερ μάρκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα εκανε κ τους τα εχωσε κ ας εχει το γαλα κ το ψωμι οσο εχει!! εκει κολατε εσεις ..το ποσο ακριβως κανει το γαλα κ η φρατζολα ??? πατε καλα ?? σημασια εχει οτι υπαρχει κοσμος που δεν ειναι σε θεση να τα αγορασει ουτε με τη μιση τιμη απ οσο ηδη κοστιζουν τωρα.το ποια ειναι η κανελη κ τι αντιπροσωπευει ποσος με ενδιαφερει οπως κ ποοολυ κοσμο ! μαλλον εσεις εχετε κολημα μαζι της κ ασχολειστε με τα πιτουρα κ οχι με την ουσια απ οσων ειπε σημερα στη βουλη.ξεκολατε ρεεε!ειναι τοσο δυνατα αυτα που ειπε που ουτεν καν μπορουν να τα αγγιξουν τα κομπλεξικα σας σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον άλλος έχει να πάει για ψώνια κατι χρόνια. 1ον Υπάρχουν φούρνοι που το μισοκιλο το έχουν 60 λεπτά και δεν είναι ένας και δύο.
    2ον το γάλα που έδειξε η Λιάννα Κανέλλη , είναι διλιτρο, άρα έχει περίπου 240 λεπτά και πάνω.

    VK είσαι ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στα αλέυρι. Αλλά πάρα πολύ φθηνός!!!

    Μ αρέσει που κατάλαβες και την "επικοινωνιακή απάτη" τρομάρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω εάν είσαι απλώς αδαής ή κατευθυνόμενος. Το σίγουρο είναι πως ούτε εσύ έχεις πάει σε φούρνο ή σουπερ μαρκετ. Μόνο από τις διαφημισεις έχεις δει τις τιμες. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Έλα να πάμε στην Κυψέλη ή στα Εξάρχεια σε καμιά 20ριά φούρνους να αγοράσεις ψωμί με 60 και 70 λεπτά τη φρατζόλα.
    2. Το γάλα της ΔΕΛΤΑ είναι ένα λίτρο και το γάλα της Κανέλη είναι 1,5 λίτρο.

    ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι το έξυπνο πουλι απο τη μύτη πιάνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ V.K. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΧΕΙ 0,50 ΜΕ 0,60 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΗΤΑΝ 2 ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ!!! ΦΕΝΕ ΤΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..Χαλάστηκες πολύ με το σόου ε?...Άντε με την παλιο-πλούσια που έχει και το θράσος να υπερασπίζεται τον κόσμο για τα χαράτσια που τρώει στο κεφάλι..χωρίς να ξέρει ακριβώς τις τιμές!
    Τι να σου πω ρε φιλαράκο, δεν την παλεύεις καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.shopnsave.gr/main_list.php?cPath=266&show_seller_products=0&sellers_id=3

    Πάρε να μαθαίνεις άσχετε. Μπουκάλι 1 1/2 λιτρου έχει η κανέλη και μάλιστα υψηλής παστερίωσης και η τιμή του είναι και πάνω από 2 ευρώ. Την μόνη σχέση με το γάλα γαιδούρας, την βλέπω στο κείμενο σου, πιθανώς, λόγω της καταγωγής σου . Αλλά δεν τολμάς να βγάλεις σχόλια στον γαΙδουροιστοτοπο σου.
    Μασα το δικο σου παραμύθι... η μάλλον κάντο γαργάρα... κότα-κοτάρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο γελιος πρεπει να ειναι καποιος για να σχολιασει ετσι το συγκεκριμενο ξεσπασμα;;; θα επρεπε να ξερεις τι σημαινει "μεταφορα" και "αλληγορία" αφου μας το παιζεις ενημερωμενος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai i diafora poia einai...to sinolo pali to idio erxete ti 950 ti 900!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oust thiria...e thiria...pou sas stelnoume sxolia k kolonete na ta anartisete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λυπάμε ειληκρινά Κύριε V.K. για ένα και μόνο λόγο.
    Το φτωχό σου μυαλό μέχρι εκεί φτάνει.
    Αποκαλείτε ψέφτρα μια κυρία που δεν γνωρίζετε.
    ΓΑΡΓΑΡΑ για ολους τουσ άλλους.
    Ψωμί 50 λεπτά μπορώ να σου πώ που να βρεις το γάλα έχει 1,90 και αυτό μπορώ να σου πω που να πας να βρεις.Το θέμα δεν είναι αυτό.Για την ουσία του λόγου της κυρίας Κανέλη ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ.Τέλος αυτό που ήθελα να σου πώ είναι πως είσαι αξιολύπητος-η.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!(Ξέρεις εσύ)

    Υ.Γ. Βασίλης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άμα έχεις κότσια... http://man-toles.blogspot.com/2011/09/blogger-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πήγαινε ρίξε μια ματιά σε κανένα φούρνο της γειτονιάς, να δεις τιμές και να πάψεις να αγοράζεις κατεψυγμένα ψωμιά από σούπερ μάρκετ... Μου γίνατε όλοι ρεπόρτερ από το σαλόνι σας ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο σας πειραξε?Οτι εκανε λαθος στις τιμες?Γιατι εχει διαφορα?Εξαλλου στο ψωμι παρακατω εβαλε..Οι τιμες στην ελλαδα δηλαδη ειναι μια χαρα..Οτι ναναι ειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 55 lepta h fratzola exei sto soyper market ase loipon toys entiposiasmoys malon esi psonizhs me koyrier

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν και κάποιοι άλλοι είναι άσχετοι εδώ οι διαχειριστές πασοκοι του σαιτ μπορώ να σας πω 5 φούρνους που πουλάνε το ψωμί σήμερα 0,50 με 0,60 λεπτά και το γάλα το 2λιτρο σε πλαστικό μπουκάλι κάνει τουλάχιστον 2 ευρώ, το παράδειγμα που αναφέρει αφορά 4 μελής οικογένεια και σου έχει βάλει μόνο μισό κιλό ψωμί και 1 μπουκάλι γάλα.Έδωσε παράδειγμα με το χαμηλότερο κόστος για να μην την κατηγορήσουν ότι φούσκωσε τις τιμές και λαϊκίζει. Τώρα οι πιο πολλοί φούρνοι πουλάνε 0,70 ενώ ακριβότερα το αγοράζεται στο ψυχικό και στο κολονάκι και βουλιαγμένη που μένετε μαλών. Η τιμή για το γάλα που λέτε αφορά χάρτινο φρέσκο γάλα 1 λίτρου και όχι 2 όπου τα 2 λίτρα ακόμα και σε χάρτινο κουτί κάνουν 2 ευρώ. Μην μπερδεύεται τη βούρτσα με την π..... .Τώρα για όσα λέει ο μπουμπουκος ξέρετε πολλούς που να μένουν Πολιτεία η ΕΚΑΛΗ και να ενδιαφέρονται για τον λαό ; Και τα σπίτια που έχουν να μην είναι από χορηγίες η δωρεές εφοπλιστών η επιχειρηματιών;

    Λαέ πεινάς φάε τον ΠΑΣΟΚΤΖΗ την γειτονίας.

    ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι δεν βρίσκεις φρατζόλα με 60 λεπτά; Εγώ ξέρω τουλάχιστον 2 φούρνους στην Καλλιθέα που τη δίνουν σ´ αυτή την τιμή. Τσέκαρε πρώτα κι εσύ και μετά βγες να γράψεις ειρωνικό σχολιάκι περί εκπτώσεων. Ο άσχετος στις τιμές αποδεικνύεσαι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αυτό σε πείραξε εσένα, όχι η ουσία των όσων είπε!! έχεις πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διώξτε αυτόν τον λεχρίτη που έγραψε αυτό. Προβοκάτορα του ΠΑΣΟΚ. Γομάρια !!!!!

    Ν.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή